• پنجشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404071711403
  • خبرنگار : 71468

مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۵ جهان

شاهکار معینی و عالی پور با طلا و نقره یک ضرب جهان/ اعجوبه و کیانوش رستمی شکست خوردند

شاهکار معینی و عالی پور با طلا و نقره یک ضرب جهان/ اعجوبه و کیانوش رستمی شکست خوردند

دو نماینده ایران در حرکت یک ضرب دسته ۹۴ کیلوگرم مسابقات قهرمانی جهان مدال طلا و نقره گرفتند.

به گزارش ایسنا، رقابت حرکت یک‌ضرب گروه A دسته ۹۴ کیلوگرم مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۵ نروژ برگزار شد و ایران در این وزن صاحب مدال طلا و نقره  شد. 

 علیرضا معینی با رکورد ۱۸۲ کیلوگرم مدال طلا گرفت و رکورد یک ضرب جهان را یک کیلوگرم شکست. 

علی عالی‌پور با رکورد ۱۷۶ کیلوگرم مدال نقره یک ضرب را گرفت. 

این دو وزنه‌بردار ایران برای دومین بار در مسابقات بزگسالان جهان شرکت می‌کنند و معینی سال گذشته مدال نقره یک ضرب  و عالی‌پور برنز مجموع را به دست آوردند.

دو نماینده ایران با کارلوس ناسار از بلغارستان قهرمان جهان و المپیک و کیانوش رستمی از کوززو قهرمان سابق جهان و المپیک رقابت داشتند که ناسار در یک وزن مدال نگرفت و چهارم شد و رستمی در رده پنجم قرار گرفت.

تماشا کنید:

قدرتنمایی دهه‌هشتادی های ایران مقابل کیانوش و اعجوبه در یک ضرب قهرمانی جهان

شش وزنه‌بردار در گروه A به رقابت پرداختند.

عملکرد دو نماینده ایران به شرح زیر است:

با توجه به اینکه علیرضا معینی یک‌ضرب‌زن است،  در اولین حرکت پشت وزنه ۱۷۴ کیلوگرم قرار گرفت و به راحتی آن را مهار کرد. 

معینی در حرکت دوم برای مدال طلا با کارلوس ناسار بلغاری وارد رقابت شد و وزنه ۱۷۹ کیلوگرم را با قدرت مهار کرد و از خوشحالی فریاد زد. 

معینی با مهار وزنه ۱۸۲ کیلوگرم رکورد جهان را یک کیلوگرم شکست و طلا گرفت. 

علیرضا معینی

علی عالی‌پور زودتر از هم وطن خود کارش را آغاز کرد و در اولین حرکت وزنه ۱۷۱ کیلوگرم را ناباورانه انداخت. 

بهداد سلیمی سرمربی تیم ملی، وزنه دوم نماینده ایران را به ۱۷۲ کیلوگرم افزایش داد و عالی‌پور این وزنه را بالای سر برد. 

او در آخرین حرکت یک‌ضرب وزنه ۱۷۶ کیلوگرم را مهار کرد و بهترین رکورد شخصی خود را ثبت کرد و در عین ناباوری مدال با ارزش نقره گرفت.   

علی عالی پور

کیانوش رستمی به هموطنانش باخت  

کیانوش رستمی قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو که برای کشور کوزوو وزنه می زد، در حرکت اول، وزنه ۱۷۲ کیلوگرم را انداخت. در حرکت دوم این وزنه را بالای سر برد. 

رستمی برای اینکه بتواند مدال برنز را از عالی‌پور بگیرد، زیر وزنه ۱۷۷ کیلوگرم رفت اما وزنه را انداخت و از رسیدن به مدال برنز بازماند و پنجم شد.

اعجوبه طلا نگرفت 

کارلوس ناسار بلغاری قهرمان جهان و المپیک کارش را با مهار وزنه ۱۷۳ کیلوگرم آغاز کرد. 

او در حرکت دوم، وزنه ۱۷۸ کیلوگرم را نتوانست مهار کند. 

ناسار برای گرفتن مدال طلای یک ضرب زیر وزنه ۱۸۲ کیلوگرم رفت و  نتوانست این وزنه را بزند و رکورد جهان را بشکند. او مدال نقره را تقدیم علی عالی پور کرد و در یک ضرب چهارم شد.

مدال برنز یک ضرب به کلمبیا رسید که در گروه B  وزنه زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha