• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402082417437
  • خبرنگار : 50034

تخریب ۲۱ سازه غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی ملایر

تخریب ۲۱ سازه غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی ملایر

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به تخریب ۲۱ سازه غیرمجاز در اراضی باغی و زراعی این شهرستان، گفت: این مهم به منظور تأمین امنیت غذایی، جلوگیری و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات تخریب شده است.

یوسف کاکاوند با اشاره به تخریب ۲۱ سازه غیرمجاز در اراضی باغی و زراعی شهرستان اظهارکرد: برابر اعلام یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در نیمه دوم آبان ۲۱ مورد از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در اراضی باغی و زراعی روستاهای سنگ‌آباد و قلعه فتاحیه شهرستان ملایر به مساحت ۳۱۶۵ متر شامل بنا، دیوارکشی، استخر، پی‌کنی و پی‌ریزی، محوطه‌سازی و فنس‌کشی که مالکان بدون دریافت مجوز اقدام به ساخت‌وساز غیرمجاز کرده بودند، تخریب شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر اضافه کرد: این مهم به منظور تأمین امنیت غذایی، جلوگیری و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، تبصره ۲ ماده ۱۰ و حکم ماده ۳ تخریب شد.

وی یادآور شد: مساحت کل زمین‌های رفع تصرف شده ۷.۵ هکتار و به ارزش تقریبی ۱۱ میلیارد تومان بوده که با دستور و حضور دادستان شهرستان و همکاری نیروی انتظامی، شهرداری و همکاران مدیریت جهادکشاورزی شهرستان به حالت اولیه بازگردانده شد.

کاکاوند با اشاره به اقدامات شهرستان طی ماه گذشته از برداشت زعفران در مساحت ۱۳۳ هکتار با کسب رتبه اول استان در ملایر خبر داد و تصریح کرد: عملکرد برداشت زعفران ۸۰۰ کیلوگرم در ۱۳۳ هکتار است به طوری که متوسط تولید در هکتار شش کیلوگرم است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۳۹ پرونده تسهیلات ادوات مکانیزاسیون افزون‌بر ۱۷.۵ میلیارد تومان در ملایر تشکیل شده است، افزود: پرداخت تسهیلات چهار پرونده متقاضی ادوات کشاورزی با مبلغ ۲.۱ میلیارد تومان از اقدامات عملیاتی شهرستان ملایر در آبان است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، کاکاوند گفت: احیای مرغداری ۳۰ هزار قطعه‌ای مرغ تخمگذار به همراه پولت‌ریزی در روستای ورچق ملایر از اقدامات جهادی ملایر به شمار می‌رود که جهش تولید به همراه دارد.

وی با تأکید بر اینکه طرح احیای جوجه‌ریزی بوقلمون ۴۵۰۰ قطعه‌ای روستای مهدی‌آباد نیز در راستای رشد تولید صورت گرفته است، یادآور شد: احیای واحدهای نیمه‌فعال و راکد به منظور بازگرداندن سرمایه‌های راکد به چرخه تولید اولویت جهادکشاورزی است.

کاکاوند خاطرنشان کرد: برگزاری پروژه طرح بسیج در راستای فرهنگ‌سازی فعالیت‌های بسیجی ترویجی در مناطق مواجه با خسارت بلایای طبیعی با موضوع کنترل آفات و بیماری‌های زنبورعسل در زنبورستان‌های شهرستان از اهم اقدامات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha