• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۰۵:۰۰
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1404071308601
  • خبرنگار : 50416

ویدیو/ از تاک تا تغار؛ آیین شیرین شیره‌پزی در ملایر

ویدیو/ از تاک تا تغار؛ آیین شیرین شیره‌پزی در ملایر

با فرارسیدن فصل پاییز، باغ‌های انگور ملایر، به‌ویژه روستای تاریخی «مانیزان»، میزبان آیینی کهن به نام شیره‌پزی می‌شوند؛ سنتی که تلفیقی از کار، همدلی و میراث فرهنگی مردم این دیار است. ملایر که با عنوان «شهر جهانی انگور» شناخته می‌شود، سالانه ۲۷۰ تا ۳۰۵ هزار تُن انگور تولید می‌کند. شیره‌پزی مانیزان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده و هر سال در قالب جشنواره‌ای با حضور مردم و گردشگران برگزار می‌شود.

تصویربردار: فرنوش رئیسی / تدوینگر: مریم غلامی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha