محمدرضا جعفری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: براساس طرح آمایش سرزمین، ظرفیت و پتانسیل هر شهرستان و نیاز بازارکار، در پذیرش مهرماه امسال با ۳۰۱ کد رشته محل، اقدام به پذیرش دانشجو کردیم در حالیکه در سال تحصیلی گذشته پذیرش در ۲۲۷ کد رشته محل داشتیم.
وی از حذف ۱۱۲ کد رشته محل که اقبال عمومی نداشتند و نیاز بازار کار نبودند، خبر داد و گفت: به جای این رشتههای حذفی، ۳۸ کد رشته محل ( ۲۸ کد رشته محل کاردانی و ۱۰ کد رشته محل کارشناسی) را براساس نیازسنجی و آمایش سرزمینی اضافه کردیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان اضافه کرد: سال گذشته ۳۱۰۰ نفر در مراکز ۱۵ گانه دانشگاه جامع استان ثبتنام کردند و تا امروز با وجود ادامه دار بودن فرآیند ثبتنام، ۱۰۰ نفر بیشتر از سال گذشته ثبتنامی داشتیم و این نشان میدهد طرح آمایش سرزمین به درستی در این دانشگاه تعریف و انجام شده است.
جعفری بیان کرد: دربخش اعظمی از کد رشتهمحلها حداقل ده نفر ثبتنام شدند و با این اوصاف تمام کلاسها در سال تحصیلی دایر خواهند بود.
وی از تغییر نگاه مردم به سمت آموزشهای مهارتی خبر داد و افزود: براساس هدفگذاری برنامه ششم توسعه، باید ۳۰ درصد آموزشهای عالی به سمت آموزشهای مهارتی سوق داده میشد که در لرستان این رقم بین ۱۲ تا ۱۳ درصد تحقق یافته است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم، هدفگذاری توسعه آموزشهای مهارتی ۳۷ درصد در نظر گرفته شده که امیدواریم با برنامهریزیهایی که درسطح کلان دانشگاه رخ خواهد داد سهم دانشگاه جامع در استان نیز در حد قابل دفاعی محقق شود.
انتهای پیام
نظرات