• دوشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402090604361
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

ظرفیت روضه‌های خانگی در دهه فاطمیه مورد توجه قرار گیرد

ظرفیت روضه‌های خانگی در دهه فاطمیه مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ظرفیت روضه‌های خانگی را که محل الفت و انس اهالی محله است بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: خوب است که در دهه فاطمیه این بسترها برای مردم معرفی و تبیین شوند و مادرانی که سال‌هاست روضه‌های خود را تعطیل نکرده‌اند، مورد توجه قرار گیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری امروز، ششم آذرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال‌وبختیاری به‌مناسبت فرارسیدن دهه فاطمیه(س) با تسلیت این ایام و با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) اولین دختری است که لقب «ام ابیها» را از پدر خود که کامل‌ترین انسان عالم هستی است دریافت می‌کند، اظهار کرد: حضرت علی(ع) در پاسخ به پرسش پیامبر(ص) که پرسیدند فاطمه(س) را چگونه توصیف می‌کنی؟ از تعبیر «نعم العون» در مورد این بانو استفاده کردند و ایشان را بهترین یاور خود می‌دانستند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اینکه فاطمه(س) دختری را تربیت کردند که «زینت پدر» بود، گفت: اگر حضرت عیسی یک معجزه است، فاطمه زهرا(س) را نیز به واسطه تربیت فرزندانی چون زینب کبری(س) و امام حسن مجتبی(ع) باید معجزه نامید. اگر مادر عیسی یک آیه و اعجاز الهی است، پس حضرت زهرا (س) نیز به واسطه پرورش امام حسین(ع) که محور و مغناطیس محبت به اهل‌بیت(ع) هستند، یک اعجاز است. 


طاهری تصریح کرد: در دهه فاطمیه باید معجزه مادری ترویج و تبیین شود و خبرنگاران در این راستا وظیفه دارند که مثلاً گزارش‌هایی را از مادران با تعداد بالای فرزندان یا مادران شهدای مدافع حرم و ... تهیه و به مخاطبان خود عرضه کنند تا بستر ایجاد نشاط اجتماعی با محوریت معجزه مادری فراهم شود.


وی ظرفیت روضه‌های خانگی را که محل الفت و انس اهالی محله است بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: خوب است که در دهه فاطمیه این بسترها برای مردم معرفی و تبیین شوند و مادرانی که سال‌هاست روضه‌های خود را تعطیل نکرده‌اند، مورد توجه قرار گیرند.


مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اینکه ایجاد بصیرت اجتماعی یکی از ابعاد معجزه مادری است، بیان کرد: حضرت زهرا(س) و بعدها حضرت زینب کبری(س) و حضرت معصومه(س) محورهای علمی و بصیرتی جامعه عصر خود بودند؛ مادری صرفاً ناظر بر ارتباط عاطفی نیست، بلکه گاهی ارتباط معرفتی را نیز شامل می‌شود.

 
طاهری با اشاره به اینکه پس از اولویت‌سنجی محورهای‌محتوایی و هم‌اندیشی جامعه ‌فعالان ‌هیئات، شعار «مادرم مظلومه بود و یاور مظلوم‌ها» به عنوان محور در تمامی مجالس و برنامه‌های دهه فاطمیه در دستور کار قرار دارد، گفت: لذا از تمام هیأت‌ها و مجموعه‌ها، خواسته شده تا در این حرکت جمعی مشارکت کنند و این شعار را در حاشیه تولیدات، تبلیغات و فضاسازی هیئت درج کنند و مدنظر قرار دهند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha