• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402091208139
  • خبرنگار : 71567

دانشگاه علامه‌طباطبائی؛ میزبان ۱۴۰ فارسی آموز از ۱۵ کشور جهان

دانشگاه علامه‌طباطبائی؛ میزبان ۱۴۰ فارسی آموز از ۱۵ کشور جهان

رییس دانشگاه علامه طباطبائی بر ضرورت آموزش زبان فارسی در دانشگاه تاکید کرد و گفت: ما در دانشگاه، آمادگی داریم که به کشورهای دیگر کمک کنیم.

به گزارش ایسنا، عبدالله معتمدی در آیین استقبال از فارسی آموزان نوورود مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان (آزفا) دانشگاه علامه‌طباطبائی با اشاره به تلاش آن‌ها برای بیان افکار و اندیشه‌های خود به زبان فارسی، گفت: امیدوارم با آموزش و مهارتِ بیشتر بتوانید آنچه در ذهن دارید را به زبان فارسی بیان کنید.

وی با بیان اینکه وقتی مطلبی از زبانی به زبان دیگر ترجمه می‌شود، خیلی از ویژگی‌ها و اصالت خود را از دست می‌دهد، افزود: ترجمه با متن اصلی فاصله زیادی دارد؛ چراکه ظرافت‌هایی در زبان اصلی وجود دارد که در ترجمه وجود ندارد ولی اگر به زبان متن اصلی مسلط باشیم بسیاری از آن ظرافت‌ها را درک می‌کنیم؛ بنابراین وقتی شما با زبان فارسی آشنا می‌شوید، ظرافت‌های آن را نیز به دست می‌آورید و بهتر می‌توانید صحبت کنید.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: یکی از چیزهایی که هنگام بازگشت به کشور، از شما انتظار دارند که نسبت به آن اطلاعات داشته باشید این است که چرا ایران تحریم شده و بیش از چهل سال در تحریم آمریکا و کشورهای غربی است. اگر شما بتوانید همزمان با یادگیری زبان فارسی، اطلاعاتی هم راجع به انقلاب و مهم‌ترین هدف امام خمینی (ره) به دست بیاورید، می‌توانید به سوال‌هایی که پس از بازگشت به کشور از شما می‌پرسند، پاسخ دهید.

وی افزود: این تحریم‌ها سبب شد که ملت ایران به خود متکی شود به طوری که پیشرفت‌های علمی بسیاری را در دانشگاه‌های ایران شاهد هستیم. با وجود همه تحریم‌ها و فشارها، پیشرفتی که در سال‌های اخیر در ایران رخ داده، مثال زدنی است به طوری که امروزه در دورترین روستاها نیز به امکانات مختلف دسترسی وجود دارد.

دکتر معتمدی در ادامه آیین به ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه علامه‌طباطبائی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه از برترین دانشگاه‌های ایران است و بر اساس شاخص‌های مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) حتی در برخی از شاخص‌ها، رتبه اول را در ایران دارد. همچنین بر اساس رتبه‌بندی تایمز نیز دانشگاه علامه‌طباطبائی در میان دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گرفته است.

وی ادامه داد: دانشگاه علامه‌طباطبائی نزدیک به ۱۴هزار دانشجو و بیش از ۶۰۰ عضو هیئت علمی دارد که برخی از این اعضا در زمره دانشمندان تراز اول کشور قرار دارند و شخصیت‌های شناخته شده ملی و بین‌المللی هستند. همچنین نزدیک به ۱۰۰هزار دانش‌آموخته دارد که بسیاری از مسئولان سطح یک کشوری و  اندیشمندان علوم انسانی، دانش‌آموخته یا استاد دانشگاه علامه‌طباطبائی هستند.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی تاکید کرد: این دانشگاه تلاش می‌کند از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کند تا شما بتوانید به خوبی آموزش ببینید، با زبان فارسی آشنا شوید و با سرمایه علمی مناسبی به کشور خود برگشته و منشأ اثر باشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، وی خطاب به فارسی‌آموزان دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت:‌ پیشنهاد می‌کنم بعد از بازگشت به کشورتان هم ارتباط خود را با این دانشگاه حفظ کنید. اگر نیازی به کتاب‌ها و برنامه‌های فارسی پیدا کردید، ما در دانشگاه، آمادگی داریم که به شما کمک کنیم تا در کشور خود پرچم زبان فارسی را بلند کنید و به دیگران آموزش دهید و این لذت را به هم وطنان خود منتقل کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha