• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404061811289
  • خبرنگار : 71935

اولیانوف: تروئیکای اروپایی روند اسنپ‌بک را متوقف کند

اولیانوف: تروئیکای اروپایی روند اسنپ‌بک را متوقف کند

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی ضمن استقبال از توافق تازه بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد: «اکنون زمان مناسبی است که تروئیکای اروپایی روند اسنپ‌بک را متوقف و لغو کنند تا روند مثبت حفظ شود.»

به گزارش ایسنا، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین شامگاه سه‌شنبه به توافق تازه شکل گرفته بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.

او ضمن استقبال از توافق تازه بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» تأکید کرد: «تبریک. اکنون زمان مناسبی است که تروئیکای اروپایی روند اسنپ‌بک را متوقف و لغو کنند تا روند مثبت حفظ شود.»

پیش از این «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به گفت‌وگوهای «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد: ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره نحوه تعامل در وضعیت جدید، متعاقب حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان به تفاهم رسیدند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha