• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402092115069
  • خبرنگار : 50339

بی‌خانمان‌های خاش را دریابیم...

بی‌خانمان‌های خاش را دریابیم...

ایسنا/سیستان و بلوچستان در شرایط دشوار سرما و یخبندان شبانه که سایر اقشار جامعه در محیط گرم و نرم به سر می‌برند، بی خانمان‌های خاش سیستان و بلوچستان به شفقت، مهر و محبت و ایجاد سرپناهی مناسب جهت اسکان و استراحت نیاز دارند.

به گزارش ایسنا، در مسیرهای عبور مردم خاش و در میان نخاله های ساختمانی اطراف مسجد جامع الخلیل و فرمانداری و یا دیگر نقاط حاشیه ای خاش خانه های بسیار کوچک با ارتفاع یک و دو متری و پوشیده از چوب و سنگ و پارچه و لباس از دور خودنمایی می کنند و هر چه به آنان نزدیک می شویم، آثاری از حضور و استراحت افراد بی‌خانمان را مشاهده می کنیم.

این افراد بی خانمان روزها به دنبال زباله گردی، جمع آوری پلاستیک و آهن و تامین توشه یک روزه خود هستند و در پاسی از شب به محل های استراحت خود بازمی‌گردند.

افراد بی خانمان در خطرات سرما و یخبندان و وجود انبوه سگ های ولگرد در محیط های یاد شده، از فاصله های دور و نزدیک به صورت یک یا دونفره کنار هم حضور دارند و گاها از فواصل شب تا صبح خودشان را با آتش هیزم و وسایل دم دستی گرم می کنند.

اما در این سالها و در شرایط دشوار اقتصادی و تنگناهای معیشتی بسیاری از این بی خانمانان در قربت و تنهایی خود فوت کرده و یا همچنان به رنج و مشقت گرفتاری در دام اعتیاد و سرگردانی در نخاله ها و حفره ها و خانه های عنکبوتی خود به سر می برند.

از آغاز پاییز و فصل سرد سال در خصوص این گونه افراد بی خانمان و بی سرپناه در خاش اطلاع رسانی لازم از سوی مردم صورت گرفته، اما مسوولان تاکنون واکنشی در قبال این موضوع نداشته اند.

موارد اخیر هم به اطلاع فرماندار شهرستان خاش رسیده تا از طریق بهزیستی، شهرداری و یا ارگانی دیگر به داد آنها برسند و تاکنون نتیجه پیگیری از سوی ایشان اطلاع رسانی نشده و امیدواریم حداقل تا پایان فصل سرما برای اینگونه افراد فکری بشود.

این روزها هستند کسانی که در سوز سرمای زمستان چشم انتظار کمک و توجهند، بنابراین بیائیم در حد توان خودمان در انجام کار خیر از همدیگر سبقت بگیریم.

رییس اداره بهزیستی خاش در این باره به ایسنا گفت: برای افراد بی خانمان و معتادان پرخطر مکانهایی طی سالهای قبل راه اندازی شده و هم اینک نیز به صورت شبانه به آنان اسکان داده می شود.

ادریس تمندانی افزود: حداقل به صورت میانگین ۱۰ تا ۱۵ نفر کمتر و بیشتر در مکان های مشخص شده تحت نظر بهزیستی خدمات دریافت می کنند و سازمان بهزیستی برای این منظور یارانه در نظر گرفته که ما پس از تأیید مراحل انجام خدمات آن را در اختیارشان قرار می دهیم.

مهدی شهنوازی شهردار خاش هم گفت: بر حسب اختیارات محوله از سوی مسئولان، شهرداری خاش در قبال افراد بدون سرپناه مسوولیتی ندارد و ما در صورت مشاهده این گونه موارد به بهزیستی اطلاع می دهیم و در برخی موارد مکان های استراحت این قبیل افراد تخریب و یا سوزانده می شود، زیرا در برخی نقاط حاشیه‌ای خاش رهاسازی زباله، لاشه های دامی، نخاله های ساختمانی و غیره از سوی برخی شهروندان انجام و در نهایت به محل تجمع سگ های ولگرد، روباه، شغال و غیره  تبدیل می گردد و برای پیشگیری از بیماریهای خطرناک هاری و غیره مجبوریم این گونه محیط ها را برای معتادان پرخطر و افراد بی خانمان نا امن کنیم تا بتوانند در مکان های اسکان تحت نظارتی بهزیستی خدمات دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha