• یکشنبه / ۳ دی ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402100301134
  • خبرنگار : 50471

تنها نیمی از چاه‌های مجاز نهاوند به کنتور هوشمند مجهز هستند

تنها نیمی از چاه‌های مجاز نهاوند به کنتور هوشمند مجهز هستند

ایسنا/همدان مدیر منابع آب شهرستان نهاوند گفت: همه چاه‌های آب شهرستان نهاوند باید به کنتور هوشمند مجهز شوند و برای این امر تسهیلات قرض‌الحسنه به بهره‌برداران پرداخت خواهد شد.

علی فلک‌الدین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تمام کشاورزان و بهره‌برداران چاه‌های آب کشاورزی، شرب و صنعتی شهرستان نهاوند با توجه به مصوبه شورای حفاظت منابع آب و کارگروه سازگاری با کم‌آبی استان، باید نسبت به نصب کنتور هوشمند بر روی همه چاه‌های خود اقدام کنند.

وی افزود: بر این اساس همه مالکان چاه‌های مذکور لازم است در اسرع وقت برای نصب کنتور هوشمند و کالیبراسیون کنتور به مدیریت منابع آب شهرستان نهاوند مراجعه کنند در غیر این‌صورت برق چاه قطع و هر گونه خسارات احتمالی و هزینه‌های جانبی بر عهده شخص متخلف خواهد بود.

فلک‌الدین تصریح کرد: براساس قانون توزیع عادلانه آب، بهره‌برداران باید هزینه نصب کنتور روی چاه‌های خود را پرداخت کنند اما به‌منظور تسهیل روند نصب کنتور و کمک به بهره‌برداران، شرکت آب منطقه‌ای استان همدان به بهره‌برداران تسهیلات قرض‌الحسنه با بهره ۴ درصد برای نصب کنتور چاه آب کشاورزی پرداخت می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه از ۱۱۰۰ حلقه چاه آب مجاز در شهرستان نهاوند ۵۰ درصد به کنتور هوشمند مجهز شده‌اند، یادآور شد: روند هوشمندسازی با جدیت در دستور کار قرار دارد و در این راستا نیز سال گذشته ۱۰۰ حلقه چاه آب مجاز در شهرستان به سیستم کنتور هوشمند مجهز شدند.

مدیر منابع آب شهرستان نهاوند تأکید کرد: به کسانی که روی چاه‌های آنها کنتور هوشمند نصب نشده باشد، هیچ خدماتی ارائه نمی‌دهیم و آنهایی هم که این کار را انجام ندهند، جریمه شده و چاه‌شان پلمب خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامه‌های مهم مدیریت منابع آب در حفاظت از آب‌های سطحی و زیرزمینی، پر کردن چاه‌های غیرمجاز است، گفت: در این زمینه ۳۳۸ حلقه چاه آب غیرمجاز در شهرستان نهاوند شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد چاه غیرمجاز سالانه حدود ۹ میلیون مترمکعب آب برداشت می‌شود، افزود: طی شش ماه نخست امسال در شهرستان نهاوند ۲۱ حلقه چاه غیرمجاز آب در مناطق مختلف با حکم قضایی و یا توافق با مالکان آنها مسدود شد.

فلک‌الدین در پایان خاطرنشان کرد: عمق انسداد مجموع چاه‌های مسدود شده ۲۴۷ متر بوده که با بسته شدن آنها از برداشت غیرقانونی ۲۰۰ هزار و ۷۰۰ مترمکعب آب جلوگیری شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۰:۵۰

ازاین به بعد چاها خاک می پاشند