به گزارش ایسنا، حسین قناعتی در «نوزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد» که ظهر سهشنبه ۵ دی ماه در دانشگاه علومپزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: در جمع ما اساتیدی حضور دارند که سالن برگزاری همایش را به حضور خود مزین کردهاند.
وی با بیان اینکه سنگبنا دانشگاه علومپزشکی تهران در ۸۰ سال پیش گذاشته شد، گفت: اساتید، اعضای هیاتعلمی و روسای متعددی در دانشگاه علومپزشکی تهران حضور داشتهاند که هرکدام از آنها توانستهاند به دستاوردهای دانشگاه اضافه کنند. هنگامی که تاریخچه دانشگاه را بررسی میکنیم به این مثل «دیگران کاشتند و ما خوردیم ما بکاریم و دیگران بخورند» پی میبریم.
رئیس دانشگاه علومپزشکی تهران گفت: بالندگی را باید با ویژگیهای هر عصر بررسی کنیم. بررسیها بیانگر این است مسائل، روشها و کتب در طول تاریخ تغییر کرده است. هنگامی که سیتیاسکن به علم پزشکی وارد شد، تصور میکردیم که اتفاق بسیار شگرفی روی داده است؛ اما در حال حاضر یک دستگاه عادی به حساب میآید.
قناعتی ادامه داد: روشهای درمانی و تشخیصی روز به روز در حال تغییر است؛ به نحوی که به «روش بسته» سختترین عملها را روی مغز انجام میدهند.
وی درباره اهمیت نگاه به آینده گفت: وقتی به آینده نگاه میکنیم باید بدانیم که در آینده با چه رویدادهایی مواجه میشویم. سرعت تغییرات بسیار زیاد است و ما باید با این تغییرات هماهنگ باشیم. هماهنگی با تغییرات نشدنی است؛ مگراینکه به کار تیمی روی بیاوریم. هماهنگی با تغییرات با توجه به مسائلی مانند همدلی، ایجاد انگیزه و امید به آینده نشدنی است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی تهران با بیان اینکه همواره با فراز و فرودهایی مواجه بودهایم، گفت: اگرچه فراز و فرودهایی وجود دارد؛ اما دانشمندان همواره کار خود را به درستی انجام دادهاند.
انتهای پیام
نظرات