هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: به تازگی ارزیابی و رتبهبندی ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیردولتی کشور توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) انجام گرفته است.
وی ادامه داد: در این ارزیابی، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بینالمللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن ۵ درصد) ارزیابی میشوند.
امیری یادآور شد: بر اساس آخرین ارزیابی نظام رتبه بندی ISC، دانشگاه اصفهان با ۲ پله صعود در بین ۶ دانشگاه برتر جامع کشور قرار گرفت. همچنین در بخش دیگری از این رتبه بندی دانشگاه اصفهان با ۴ رتبه صعود در رتبه ۱۰ دانشگاههای کشور قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان، ادامه داد: در دانشگاه اصفهان، کمیته علم سنجی و ارتقاء رتبه دانشگاه با حضور متخصصان و مسئولان سیاستگذار دانشگاه بهصورت منظم جلساتی داشته که در این جلسات نقاط قوت و ضعف دانشگاه شناسایی میشود و با اتخاذ سیاستگذاری مناسب، اقدامات لازم انجام میشود.
او افزود: برنامهریزی و هدفگذاری دانشگاه اصفهان بر این است که در سال آینده دانشگاه اصفهان از نظر جایگاه همچنان در مسیر ارتقاء باشد. در همین راستا و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، ابعاد پژوهشی در دانشگاه ارتقاء یافته و انتظار میرود در سال آینده نیز دانشگاه اصفهان از نظر ارزیابی و رتبهبندی همچنان ارتقاء یابد.
انتهای پیام
نظرات