• چهارشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402110402906
  • خبرنگار : 50616

زنگ حماسه ششم بهمن آمل در مدارس مازندران نواخته شد

زنگ حماسه ششم بهمن آمل در مدارس مازندران نواخته شد

ایسنا/مازندران زنگ حماسه مردمی ششم بهمن آمل، به یاد ۴۱ شهید آن حماسه تاریخی روزچهارشنبه به صورت همزمان در مدارس مازندران نواخته شد.

آیین نواخته شدن زنگ ششم بهمن آمل همزمان با چهل و دومین سالگرد بزرگداشت آن حماسه با عنوان روز "مقاومت و ایثار مردم آمل " به یاد ۴۱ شهید حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ مردم آمل، به صورت نمادین در هنرستان ۴۰ شهید این شهر به صدا در آمد.

 امام جمعه آمل دراین آیین، با تجلیل از مقام شامخ شهدای این حماسه مردمی گفت: این حماسه که با جانفشانی‌های مردم در حفظ انقلاب اسلامی شکل گرفت همانند دیگر حماسه آفرینی‌های مردم هوشیار، آگاه و همیشه در صحنه ایران، سرمایه‌ای بزرگ برای ماست و همیشه‌ی تاریخ، ماندگار خواهد ماند.

حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان افزود: خاطره ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل را در حالی امروز گرامی می‌داریم که گام‌های بلندمان در عرصه توسعه، مدیون انسان‌های وارسته‌ای است که خاطره حضور شکوهمندشان، همچون چراغی برای آینده‌ای روشن است.

وی ادامه داد: در عظمت این حماسه بزرگ و تاریخی، همین بس که حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در وصیت نامه سیاسی- الهیِ خود، از این حماسه یاد کردند.

امام جمعه آمل تصریح کرد: وقتی بخواهیم دین، مذهب و مکتب یک کشور را از بین ببریم باید همه نشانه ها را از میان برداریم تا کم کم واقعیت ها تبدیل به افسانه و خیال شود.

زنگ حماسه ششم بهمن آمل در مدارس مازندران نواخته شد

حجت‌الاسلام یعقوبیان، با اشاره به اینکه آیندگان باید به تاریخ خود ببالند و افتخار کنند، گفت: امروزه برخی کشورهای که ریشه و تاریخ ندارند دست به خرید تاریخ و ساخت آنها می‌زنند ولی آمل شهر بسیار تاریخی است که حماسه ششم بهمن نقطه عطف مهمی در تاریخ انقلاب بوده و در پس آن اندیشه و فکر متعالی نهفته است.

وی اضافه کرد: نباید حماسه های بزرگ همانند ششم بهمن فراموش شود بلکه باید فریاد زده شود همچنین در ششم بهمن سال ۱۳۶۰ شاهد دلیرمردی و معجزات فراوان بودیم که نباید فراموش شود.

وی افزود: باید آیندگان و نسل جوان بدانند که حماسه ششم بهمن در همین شهر، مجاورت بیمارستان ۱۷ شهریور، محله اسپه کلا و جوار دبیرستان امام خمینی(ره) رخ داده و این مکان ها محل درگیری بزرگ بین جبهه حق و باطل بوده تا بیش از یک هزار سنگر ساخته شده و کوچه پس کوچه‌ها شاهد درگیری و شجاعت مردم هزار سنگر باشد.

وی با بیان اینکه باید نسل جوان و اقشار مردم بدانند امنیت و پیشرفت کشورمان محصول چه عواملی است، خاطرنشان کرد: در ستاد اسلامی ششم بهمن که با حضور استاندار مازندران برگزار شد، پیشنهاد دادم در سال جاری برای پاسداشت و زنده نگهداشتن شهدای این حماسه ۴۱ موکب برپا شده تا هر موکب با نام یک شهید برپا شود همچنین در این موکب‌ها با برگزاری میز گفت‌وگو، بحث و نشست با جوانان و مردم انگیزه های این رویداد مهم، عوامل درگیری و ارزش والای آن تشریح و بررسی شود.

امام جمعه آمل یادآور شد: امروزه بعد از ۴۲ سال از حماسه ششم بهمن باید بدانیم چه بر ما گذشت و جوانان و نوجوانان این مهم را فراموش نکنند.

در سحرگاه ششم بهمن ماه سال ۱۳۶۰عده‌ای منافق و مائوئیست از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل قصد تصرف این شهر را داشتند که مردم آمل در کمتر از یک روز با مقاومت خود به این غائله پایان دادند.

در آن واقعه ۴۱ نفر شهید و بیش از ده‌ها نفر مجروح شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha