• سه‌شنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402111007583
  • خبرنگار : 50175

رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی کشور:

کتاب مهمترین و مؤثرترین محصول فرهنگی است

کتاب مهمترین و مؤثرترین محصول فرهنگی است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی کشور گفت: کتاب مهمترین و مؤثرترین محصول فرهنگی است و می‌طلبد در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه کتاب اقدامات لازم انجام شود.

حامد علی‌اکبرزاده امروز دهم بهمن‌ماه در آیین اختتامیه پویش ملی نذر کتاب «رستا» که در سالن همایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان برگزار شد، با بیان اینکه کتاب مهمترین و مؤثرترین محصول فرهنگی است، اظهار کرد: براساس ارزیابی‌های انجام شده میزان توجه به کتاب و مطالعه کتاب در سطح جامعه پایین است که می‌طلبد در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه کتاب اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه سایر محصولات فرهنگی اعم از فیلم، تئاتر و... در یک کتاب یا اثر مدون کتابی ریشه دارند و این نشان‌دهنده اهمیت و تأثیرگذاری کتاب است، افزود: هر قدر به ترویج، مطالعه، تأمین و تجهیز کتابخانه‌های شهرها به ویژه مناطق محروم توجه شود به همان میزان شاهد رشد و توسعه فرهنگی نیز خواهیم بود.

علی‌اکبرزاده به فعالیت جهاد دانشگاهی به‌عنوان مولود انقلاب به بحث نشر کتاب اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی طی چهار دهه فعالیت خود طرح‌های فرهنگی ملی خوبی اجرا کرده که یکی از این طرح‌ها که با مشارکت خوبی از سوی دانشجویان و دانش‌آموزان همراه شد پویش ملی نذر کتاب «رستا» است.

وی با بیان اینکه اولین دوره طرح ملی نذر کتاب «رستا» طی سال ۱۴۰۰ توسط جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد، افزود: استان لرستان نیز دومین دوره این طرح را برگزار کرد که در قالب این طرح بیش از ۱۷ هزار جلد کتاب با مشارکت دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم جهت توزیع بین مناطق محروم با اولویت روستاها، مدارس و مساجد مناطق محروم و فاقد کتابخانه‌ عمومی جمع‌آوری شده است.

رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به اینکه این طرح ملی سال‌های آینده نیز اجرا خواهد شد، از دستگاه‌هایی که جهاددانشگاهی لرستان را در برگزاری باشکوه این طرح ملی یاری دادند، قدردانی کرد و گفت: ما باید تلاش کنیم با اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی دانش‌آموزان را به مطالعه کتاب تشویق کنیم کمااینکه ترویج مطالعه کتاب امروز به‌عنوان یک دغدغه مهم مطرح است.

وی با تأکید بر اینکه با توجه به رشد روزافزون استفاده از فضای مجازی و در مقابل کاهش سرانه مطالعه کتاب خواستار فرهنگ‌سازی در زمینه مطالعه مؤثر در بین نسل نوجوان و جوان به ویژه دانش‌آموزان هستیم و از دانشجویان و دانش‌آموزان استان هم خواست از ظرفیت جهاددانشگاهی استفاده کنند.

گفتنی است، در این آیین در سالن همایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برگزار شد که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به پخش کلیپ، سخنرانی، قرائت دلنوشته درباره کتاب، قصه‌گویی با موضوع «عمو قاسم»، برگزاری مسابقه و تجلیل از فعالان کتاب اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha