• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404090503118
  • خبرنگار : 50175

مدیر کل میراث لرستان خبر داد

تبدیل کاخ ساسانی در غرب لرستان به سایت موزه و هتل تاریخی

تبدیل کاخ ساسانی در غرب لرستان به سایت موزه و هتل تاریخی

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی لرستان، با اشاره به کاخ ساسانی کشف‌شده در غرب لرستان از تبدیل آن به سایت موزه و هتل تاریخی خبر داد.

عطا حسن‌پور روز چهارشنبه ۵ آذر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این کاخ تاریخی که زیر خاک سالم باقی مانده است، می‌تواند به‌عنوان یک سایت موزه و جاذبه گردشگری تبدیل شود. اجزای معماری کاخ کاملاً سالم است و می‌تواند مبنای پروژه احیای تاریخی باشد.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری شهردار و مدیریت فعال شهرداری، تصمیم گرفته شد این اثر تاریخی به سایت موزه تبدیل شود. در حال حاضر اعتبار لازم برای اجرای عملیات خاکبرداری فراهم است تا امکان ساخت و توسعه اولیه فراهم شود؛ در آینده نیز می‌توان آن را به هتلی تاریخی با قدمت ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ ساله تبدیل کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان با اشاره به کمبود فضای سبز در شهرستان، خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت میراث فرهنگی، می‌تواند ضمن حفظ تاریخ، به توسعه گردشگری و فضای سبز شهرستان کمک کند.

نبی‌الله شمسی‌فر، مدیرکل مخابرات منطقه لرستان نیز، در گزارشی از وضعیت پوشش تلفن همراه در استان گفت: در حال حاضر کمبود جدی پوشش در استان وجود ندارد و تنها سایتی که باید به بهره‌برداری برسد، در مسیر نهایی قرار دارد. پروژه اتصال تمامی منازل شهرستان در حال انجام است و برنامه‌ریزی شده تا بهره‌برداری از آن در ایام دهه مبارک فجر انجام شود.

وی درباره مشکلات قطعی برق، افزود: تقریباً ۸۰۰ سایت تلفن همراه در سطح استان داریم و باتری‌های این سایت‌ها تنها تا یک ساعت پس از قطع برق توانایی دارند. با اولویت‌بندی و اقدامات بهینه‌سازی، از جمله تعویض باتری‌ها در ایام تابستان و نصب ژنراتور در شهرستان‌ها، این مشکل برطرف شد و اکنون پوشش پایدار برقرار است.

شمسی‌فر خاطرنشان کرد: با تلاش تیم‌های مخابراتی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، مشکل پوشش تلفن همراه در شهرستان‌ها و مرکز استان به صورت مؤثر حل شده است و مردم می‌توانند از خدمات مخابراتی مطمئن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha