به گزارش ایسنا، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتوگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: «ما معتقدیم که دستیابی به توافق، مسألهای امکانپذیر است و ما به تلاشهای خود در راستای دستیابی به آن ادامه خواهیم داد.»
براساس گزارش وبگاه النشره، میلر در ادامه افزود: «ما معتقدیم که فواید برقراری آتشبس و دستیابی به توافق بر سر آزادی اسرا بسیار زیاد است و این امر نه تنها به نفع اسرایی است که آزاد خواهند شد بلکه به نفع تلاشهای بشردوستانه در غزه و توانایی ما برای آغاز تلاشها جهت دستیابی به راهکاری دائمی و واقعی برای این درگیری است.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد که واشنگتن مخالف حمله گسترده به رفح واقع در جنوب نوار غزه بدون هیچگونه طرحی برای حفاظت از غیرنظامیان است و آمریکا بدون طرح معتبر و قابل اجرا از عملیات نظامی گسترده حمایت نمیکند.
متیو میلر در عین حال با ادعای اینکه تیپهای مسلح حماس در رفح مستقر هستند، تلاش کرد تا حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به این منطقه را توجیه کند.
وی گفت نباید حملات این رژیم به رفح تاثیری بر مذاکرات مربوط به اسرا داشته باشد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پایان در توجیه حمایت کشورش از جنایات صهیونیستها گفت قطع کمکهای این کشور به رژیم صهیونیستی مؤثرتر از اقداماتی که واشنگتن عملا اتخاذ کرده، نخواهد بود.
رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شدهاند و همچنین مسیر اصلی کمکهای بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمکها دارند.
ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت محاصره، امن است و ساکنان شمال میتوانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و بهویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آوارههای فلسطینی را آواره کند.
این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شدهاند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمینهای فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگرانکننده ارزیابی کرد.
انتهای پیام
نظرات