• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402112417344
  • خبرنگار : 50037

هواشناسی هشدار نارنجی صادر کرد

فعالیت سامانه بارشی نسبتا قوی از اواخر هفته‌جاری در همدان

فعالیت سامانه بارشی نسبتا قوی از اواخر هفته‌جاری در همدان

ایسنا/همدان رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همدان از فعالیت سامانه بارشی نسبتا قوی از اواخر هفته جاری در سطح این استان خبر داد.

محمدحسن باقری‌شکیب در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام هشدار نارنجی هواشناسی و اقدام ضروری برای هر گونه احتمال خسارت گسترده زیاد در سطح این استان اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی نسبتا قوی طی ساعتی از صبح پنجشنبه هفته جاری تا دوشنبه هفته آینده بارش باران، گاهی وزش باد شدید و در مناطق مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: شدت بارش‌ها طی ساعاتی از پنجشنبه شب و روز جمعه بوده که این امر موجب آبگرفتگی و لغزندگی معابر و  اختلال در تردد وسایل نقلیه به ویژه در گردنه‌های استان و سیلابی شدن مسیل‌ها خواهد شد.

باقری‌شکیب خاطرنشان کرد: طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز بارش‌ها را با شدت کمتر خواهیم داشت، هر چند که با توجه به کاهش دما احتمال بارش برف طی ساعاتی از روزهای شنبه و  یکشنبه بیشتر خواهد بود.

وی  بارش باران در مناطق مرتفع و بارش برف و  وزش باد شدید را از مخاطرات این سامانه بارشی دانست و تصریح کرد: اثر مخاطره در مناطقی چون همدان، اسدآباد، بهار، تویسرکان، رزن، شیرین‌سو، فامنین، قهاوند، کبودراهنگ(گل‌تپه)، ملایر و  نهاوند خواهد بود.

باقری‌شکیب آبگرفتگی، لغزندگی معابر و سیلابی شدن مسیرها و کاهش دید و اختلال در تردد وسایل نقلیه به ویژه در گردنه‌های استان را از جمله موارد اثر مخاطره این سامانه بارشی دانست و اظهار کرد: با توجه به شدت بارش‌ها طی ساعتی از روز جمعه و آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیرها  توصیه می‌شود دستگاه‌های مربوط آمادگی لازم را در هشدار نارنجی هواشناسی داشته باشند.

وی همچنین یادآور شد: با توجه به بارش برف و باران به ویژه در گردنه‌های استان از روز پنجشنبه تا روز دوشنبه از هر گونه تردد غیرضرور اجتناب شود ضمن اینکه از کوهنوردان نیز درخواست داریم با توجه به بارش برف و باران و وزش باد شدید در ارتفاعات از هرگونه صعود به ارتفاعات و کوهنوردی از پنجشنبه تا اواسط هفته آینده خودداری کنند.

باقری‌شکیب اضافه کرد: از کشاورزان و باغداران نیز درخواست می‌شود نسبت به ایجاد چال کود در باغات و استفاده از کودهای دامی و شیمیایی نظیر ازت، پتاس، فسفر و کلسیم همزمان با هم برای افزایش مقاومت درختان به سرما اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha