• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404090503369
  • خبرنگار : 50240

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ مطرح کرد:

نیاز تئاتر کودک و نوجوان همدان به اساسنامه و نظام نظارت کیفی

نیاز تئاتر کودک و نوجوان همدان به اساسنامه و نظام نظارت کیفی

ایسنا/همدان مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: جشنواره‌ها از جمله جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان نیازمند اساسنامه دائمی و نظام نظارت کیفی است.

رضا مردانی چهارشنبه ۵ آذر، در نشست خبری سی‌امین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره ضرورت تدوین اساسنامه برای این جشنواره، بیان کرد: بخش مهمی از ضعف‌ جشنواره‌ها مربوط به نبود اساسنامه و نظام ارزیابی است.

وی ادامه داد: در حوزه جشنواره‌ها مشکل جدی ما نبود اساسنامه است و به جز جشنواره فجر، هیچ جشنواره دیگری اساسنامه مصوب ندارد و حتی نظام نظارت کیفی پس از برگزاری جشنواره‌ها نیز وجود ندارد.

مردانی اضافه کرد: باید مشخص شود دبیر جشنواره بر اساس چه شاخص‌هایی ارزیابی می‌شود و آیا امکان تداوم مسئولیت دارد یا خیر.

به گفته وی، تیم کارشناسی اداره کل هنرهای نمایشی در حال تدوین اساسنامه‌های جدید است و جشنواره عروسکی سال آینده نیز وارد مرحله بررسی نهایی شده است.

مردانی با اشاره به اهمیت راهبردی جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، این رویداد را سرمایه هویتی استان و ظرفیتی کلیدی برای معرفی هنر ایران به جهان دانست و بر لزوم برنامه‌ریزی جدی برای ارتقای آن در سال آینده تأکید کرد.

مدیرکل هنرهای نمایشی تصریح کرد: سطح این جشنواره آن‌قدر بالاست که حتی ما نیز برای پذیرش برخی آثار ناچار به سخت‌گیری هستیم.

وی با اشاره به سیاست تمرکززدایی وزارت فرهنگ، اظهار کرد: قرار نبود وزارتخانه بودجه‌ای برای برگزاری جشنواره در همدان پرداخت کند، اما با توجه به شرایط استان مشارکت کردیم و با این حال فلسفه اصلی، واگذاری کامل برگزاری جشنواره به استان‌هاست.

مردانی با اشاره به تجربه جشنواره‌های موفق دیگر استان‌ها، گفت: در برخی استان‌ها جشنواره‌ها آن‌قدر مهم‌اند که مسئولان محلی آن را ناموس فرهنگی خود می‌دانند و یک سال پیش از برگزاری، برای جزئیات آن برنامه‌ریزی می‌کنند. 

وی یکی از ایده‌های در دست بررسی را پیوند خروجی جشنواره کودک و نوجوان همدان با جشنواره فجر عنوان کرد و گفت: این موضوع برای نخستین‌بار مطرح شده و باید در مرکز بررسی شود و در صورت امکان، می‌تواند یک دستاورد ملی و بسیار مهم باشد.

مردانی بیان کرد: جشنواره کودک و نوجوان باید به الگویی برای کشور تبدیل شود و این تنها با همراهی رسانه‌ها، مردم و مسئولان ممکن است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha