• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402112618578
  • خبرنگار : 71984

شورای امنیت صحنه تقابل شرق و غرب بر سر یمن

شورای امنیت صحنه تقابل شرق و غرب بر سر یمن

روسیه و چین در جلسه شورای امنیت سازمان ملل از حملات غیرقانونی آمریکا و انگلیس به خاک یمن انتقاد کردند.

به گزارش ایسنا، جلسه بامداد پنجشنبه شورای امنیت سازمان ملل درباره یمن به صحنه تقابل نمایندگان چین و روسیه با همتایان غربی آن‌ها تبدیل شد و دیپلمات‌های این ۲ کشور از حملات غیرقانونی آمریکا و انگلیس به خاک یمن به‌شدت انتقاد کردند.

ارتش یمن از آغاز جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، کشتی‌های مرتبط با این رژیم را هدف قرار داده است.

آمریکا و انگلیس هم با ادعای «حفاظت از کشتیرانی» در دریای سرخ و «کاهش توانایی» ارتش یمن برای حمله به این کشتی‌ها، مواضعی را در خاک این کشور هدف قرار داده‌اند.

با این وجود، حملات ارتش یمن به این کشتی‌ها متوقف نشده و نیروهای مسلح یمن علاوه بر کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی، کشتی‌ها و ناوهای آمریکایی و انگلیسی را هم هدف گرفته‌اند.

«رابرت وود» معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل و «باربارا وودوارد» سفیر انگلیس در سازمان ملل مدعی شدند حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی «غیرقانونی» است و «اقدامات قانونی و متناسب» آن‌ها علیه یمن به‌منظور «دفاع از خود» صورت گرفته است.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، وودوارد مدعی است حملات ارتش یمن «باعث افزایش هزینه‌های باربری دریایی در جهان شده؛ از جمله افزایش هزینه مواد غذایی و کمک‌های انسان‌دوستانه در منطقه».

«دمیتری پولیانسکی» معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل و «ژانگ جون» دپیلمات چین در سازمان ملل اما در واکنش به ادعاهای این ۲ کشور غربی، گفتند شورای امنیت سازمان ملل هرگز با عملیات نظامی علیه یمن موافق نکرده است.

 این در حالی است که «هانس گروندبرگ» نماینده سازمان ملل در امور یمن می‌گوید تلاش‌ها برای بازگرداندن آرامش به یمن به دلیل تنش‌های منطقه‌ایِ مرتبط با جنگ در غزه و تنش‌های نظامی در دریای سرخ با کاهش روبرو بوده است.

ارتش یمن بارها اعلام کرده در صورت رفع محاصره از مردم غزه و پایان حملات به این باریکه، حملات در دریای سرخ را متوقف می کند.

پولیانسکی گفت ریشه این اتفاقات، حملات رژیم صهیونیستی به غزه است و «آتش‌بس فوری در غزه به ثبات در دریای سرخ و کاهش تنش در دریای سرخ کمک خواهد کرد».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha