• شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402112819759
  • خبرنگار : 30057

اولین ابر میکروالکترونیک کشور راه‌اندازی شد

اولین ابر میکروالکترونیک کشور راه‌اندازی شد
تصویر «ابررایانه سیمرغ» دانشگاه امیرکبیر

نخستین ابر میکروالکترونیک کشور توسط ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و برنامه ملی میکروالکترونیک و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، از ویژگی‌های این ابر، استفاده از به‌روزترین ابزارهای لازم برای طراحی و ساخت تراشه‌های مجتمع آنالوگ، دیجیتال و فرکانس بالا در بسته‌های مختلف نرم‌افزاری این حوزه بر بهترین بستر سخت‌افزاری موجود در کشور است که دسترسی همگانی را در هر نقطه‌ای از کشور برای متخصصان، اساتید، دانشجویان و شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه فراهم می‌کند.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی در قالب گرنت‌های تخصصی مورد تایید این صندوق در همکاری با برنامه ملی میکروالکترونیک و ستادهای همکار این برنامه صورت می‌گیرد.

همچنین اساتید و دانشجویان این حوزه می‌توانند از ظرفیت ابر میکروالکترونیک در قالب گرنت‌های تخصیصی برنامه ملی میکروالکترونیک در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی استفاده کنند. میزان و نحوه حمایت به‌زودی از طریق شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کتابخانه‌های تخصصی طراحی برای ساخت نمونه تراشه دانشگاهی مرتبط با فراخوان‌های برنامه ملی میکروالکترونیک از طریق شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به صورت خدمات نصب شده و آماده بر بستر سیمرغ، در دسترس اساتید منتخب فراخوان قرار خواهد گرفت.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، متخصصان و علاقه‌مندان این حوزه می‌توانند پس از مراجعه به سامانه «ابررایانه سیمرغ» به نشانی  https://simorgh.cloud/index.php/plans/meaas از منوی خدمات و زیرمنوی  ابر میکروالکترونیک خدمت موردنظر خود را از میان سه زیرمجموعه آنالوگ و سیگنال مخلوط، فرکانس بالا و دیجیتال انتخاب کنند. همچنین ذیل بخش «اطلاعات بیشتر» هر خدمت، از جزئیات بسته‌های نرم‌افزاری آن خدمت اطلاع حاصل کنند. علاوه بر این پشتیبانی از درخواست‌ نرم‌افزارهای ویژه و یا خدمات فنی دیگر کاربران، از طریق منوی پشتیبانی ابررایانه سیمرغ و در قالب تیکت به «دپارتمان خدمات میکروالکترونیک» قابل انجام خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۱-۲۹ ۱۶:۴۵

بسیار عالی. انشاالله موفق باشند.شنیدم کارمندان این مرکز تماما از فارغ التحصیلان امیرکبیر هستند