• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402121006554
  • خبرنگار : 50675

حماسه رای اولی‌ها/۳/

انتخابات یک روز پرهیجان برای رأی اولی‌ها

انتخابات یک روز پرهیجان برای رأی اولی‌ها

ایسنا/قم اکنون دیگر رأی اولی‌ها هم وارد عرصه سیاست کشور شدند و می‌خواهند با اعمال حق رأی خود به مسئولین بالا دستی اعلام موجودیت کنند، اما باید دید نگرش این قشر نسبت به انتخابات چیست؟

بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران،‌ حق رأی از اساسی‌ترین حقوق ملت ایران است، حقی که در سال‌های قبل از انقلاب، مردم برای آن مبارزه خونین کردند و در حال حاضر انتخابات مجرای تعیین سرنوشت مردم به دستان خودشان است، اما در میان رأی اولی‌ها قضیه متفاوت است.

دخالت در سرنوشت کشور حس غرور ملی افراد را برمی‌انگیزد اما حس و هیجان در رأی اولی‌ها بیشتر است چرا که این طیف سنی برای اولین بار می‌خواهند این حس را تجربه کنند، همچنین شرکت در انتخابات در این سن نشان از رسیدن به بلوغ سیاسی است و از این نوجوانان تازه به بلوغ رسیده انتظار می‌رود که با انتخاب اصلح خود به وضعیت اجتماعی و اقتصادی کشور کمک کنند.

ایسنا بار دیگر به سراغ این قشر نوجوان رفت تا از دیدگاه آنان راجع به انتخابات مطلع شود.

لزوم بهبود کیفی خودرو 

پارسا جهان‌بخش می‌گوید: جمعه روز پر هیجانی برای من است چرا که برای اولین بار می‌توانم در سرنوشت سیاسی کشورم سهیم باشم، در شهر ما به دلیل کمبود جمعیت، نقش تک تک افراد در انتخابات پر رنگ‌تر می‌شود و به نظرم رأی من می‌تواند تأثیر بسزایی در انتخاب فرد اصلح داشته باشد.

وی درخصوص حسش نسبت به انتخابات  ادامه می‌دهد: حس خوشایندی است که حاکمیت و جامعه برای نظر من ارزش قائل است و من به هم‌سن‌های خودم که در انتخابات شرکت نمی‌کنند توصیه می‌کنم نباید از همین سن جوانی نسبت به سرنوشت کشور خود منفعل باشیم چرا که ما جوانان هستیم که می‌توانیم آینده کشورمان را بسازیم.

جهان‌بخش در خصوص مطالبه خود از نماینده‌اش اظهار می‌کند: من می‌خواهم گواهینامه بگیرم و تا چند سال آینده خودرو بخرم، اما وضعیت خودرو در حال حاضر مناسب نیست و من از نماینده مجلس شهرم انتظار دارم با تصویب قوانین لازم، به بهبود کیفیت خودروها کمک کند چرا که در حال حاضر کیفیت و امنیت خودروها واقعا قابل قبول نیست.

مجلس جدید طرح شفافیت آرا را تصویب کند

امیرحسین رضازاده از دغدغه‌اش می‌گوید: من می‌خواهم در انتخابات شرکت کنم اما متأسفانه مجلس قبل که قرار بود به طرح شفاف‌سازی رأی بدهد، اقدامی در این حوزه اقدامی انجام نداد، از همین رو از مجلس جدید انتظار دارم که هر چه زودتر نسبت به تعیین تکلیف این طرح اقدام کند چرا که چشم امید مردم به مجلس است و من از نمایندگان خواهش دارم امید ما جوانان و مردم را از بین نبرند.

وی ادامه می‌دهد: در این بین اما من حس مطلوبی دارم از اینکه سرنوشت سیاسی کشورم به دست من تعیین می‌شود، در کمتر کشوری از دنیا می‌توانیم شاهد این چنین دموکراسی باشیم که افراد خودشان دست به انتخاب مدیران کشور بزنند و امیدوارم انتخاب من بتواند به سرنوشت سیاسی کشورم کمک کند.

امید را به مردم تزریق کنید

محمد علوی می‌گوید: من اشتیاق خوبی دارم اما از وضعیت موجود ناراضی هستم چرا که خانواده من فشار اقتصادی زیادی را تحمل می‌کند؛ همسالان من امیدی به دانشگاه رفتن ندارند چرا که امید آن‌ها به آینده شغلی پایین است، اما من به جمهوری اسلامی و مجلس امید دارم، چرا که با وضعیت موجود جهانی،‌ جمهوری اسلامی توانایی مدیریت کشور را دارد و من امید دارم که جمهوری اسلامی بر مشکلات کشور غلبه خواهد کرد.

علوی ادامه می‌دهد: عدم مشارکت در انتخابات، باعث کاهش قدرت اقتدار جمهوری اسلامی می‌شود که می‌تواند برای مصالح کشور خطر آفرین باشد از همین رو من رأی می‌دهم اما رأی من بدان معنا نیست که مسئولینی که وارد مجلس می‌شوند مردم را فراموش کنند و اشتباهات گذشته را تکرار کنند چرا که جای اشتباه نداریم و کاسه صبر مردم در حال لبریز شدن است.

وی در پایان در توصیه به همسالان خود می‌گوید:‌ من از همسالان خودم انتظار دارم که به پای صندوق‌های رأی بیایند و با انتخاب اصلح به وضع موجود کمک کنند، من می‌دانم که شرایط اقتصادی مطلوب نیست اما دست روی دست گذاشتن کاری از پیش نمی‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha