• سه‌شنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۰:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402121511203
  • خبرنگار : 71974

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا:

تیم‌های شرکت‌کننده در مناظرات دانشجویی افزایش ۱۵۰ درصدی داشتند

تیم‌های شرکت‌کننده در مناظرات دانشجویی افزایش ۱۵۰ درصدی داشتند

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گفت: شاهد تغییرات کمی و کیفی گسترده‌ای در دوازدهمین دوره مسابقات و مناظرات دانشجویی بودیم، به‌طوری‌ که تعداد تیم‌های شرکت‌کننده از ۳۸۷ تیم در دوره گذشته به ۱۰۰۰ تیم رسید که نشان از افزایش ۱۵۰ درصدی تیم‌های شرکت‌کننده دارد.

رضا فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تغییرات در شکل برگزاری مناظرات دانشجویی اظهار کرد: امسال با تمهیداتی که در جهاد دانشگاهی در نظر گرفته شده، شاهد تغییرات کمی و کیفی گسترده‌ای در دوازدهمین دوره مسابقات و مناظرات دانشجویی بودیم، به‌طوری‌که تعداد تیم‌های شرکت‌کننده از ۳۸۷ تیم در دوره گذشته به هزار تیم رسید که نشان از افزایش ۱۵۰ درصدی تیم‌های شرکت‌کننده دارد.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی بیان کرد: این مسابقات با حضور ۴۵ واحدهای دانشگاهی در مرحله اول و سطح استانی در آبان ماه آغاز شد و تا پایان اسفند ماه این دوره از مسابقات به پایان خواهد رسید از این ۴۵ واحد ۴۰ واحد مربوط به جهاد دانشگاهی و ۵ واحد نیز از دانشگاه‌های مانند دانشگاه امام صادق و دانشگاه علمی کاربردی بودند که از جهاد دانشگاهی درخواست برگزاری مناظره دانشجویی را دادند.

وی افزود: در مرحله استانی بیش از هزار استاد داوری این مسابقات را برعهده دارند، مناظرات دانشجویی به شکل دو گروه موافق و مخالف برگزار می‌شود و سه نفر از اعضای هییت علمی هر مسابقه را داوری می‌کنند.

فریدزاده ادامه داد: سال آینده مرحله کشوری این مسابقات در دهه سوم اردیبهشت ماه با حضور ۶۰ تیم در تهران برگزار می‌شود که رویدادی بزرگ و فاخر فرهنگی است که در تاریخ دانشگاه‌ها بی سابقه خواهد بود.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی بیان کرد: امسال برای اولین در کلیه ۴۵ مجموعه دانشگاهی شورای علمی خاص آن استان یا دانشگاه با حضور مسئولان و اعضای هییت علمی به‌صورت نوآورانه برگزار شد و استفاده از هییت علمی دانشگاه مورد استقبال قرار گرفت.

وی ادامه داد: امسال با طرح عنوانی به نام گزاره‌های طلایی که به‌صورت ویژه موضوعات روز اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را بررسی می‌شود، به سمت گزارهای مسئله‌محور حرکت کردیم تا دید بخش آموزشی و آکادمی را نسبت به مسائل مهم بررسی کنیم. انشالا خروجی این گزارهای طلایی را در قالب کتابچه برای مسئولان مربوطه ارسال خواهیم کرد تا نگاه دانشجویان را در این موضوع داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha