۱۴۰۴-۰۷-۳۰ | ۱۵:۰۳
منبع: دانشگاه صنعتی امیر کبیر
حضور ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حضور ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تحصیل حدود ۵۰۰ دانشجوی غیرایرانی از کشورهای مختلف در این دانشگاه گفت: این امر فرصتی ارزشمند برای تبادل فرهنگی و علمی فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عباس سروش در مراسم استقبال از نودانشجویان اظهار داشت: به همه دانشجویانی که امروز به جمع خانواده بزرگ این دانشگاه پیوسته‌اند، خوش‌ آمد می‌گویم.

وی با اشاره به اینکه من سال ۱۳۵۵ در تهران و در رشته مهندسی عمران وارد پلی تکنیک شدم، افزود: یکی از کتاب‌هایی که مطالعه آن را به دانشجویان پیشنهاد می‌کنم، کتابی درباره تاریخچه پلی تکنیک است؛ زیرا به شما کمک می‌کند ریشه‌ها و مسیر شکل‌گیری این مرکز علمی را بشناسید. این شناخت، دید عمیق‌تری نسبت به جایگاهی که در آن حضور دارید به شما می‌دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در کنار درس، تجربه و فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی را هم جدی بگیرید. ورزش و فعالیت بدنی بخش مهمی از زندگی دانشجویی است و نقش زیادی در رشد فردی دارد.

سروش تصریح کرد: در این محیط همه باید با احترام با یکدیگر برخورد کنیم. دانشگاه جایی برای رشد، همکاری و دوستی است. دانش واقعی در عمل معنا پیدا می‌کند و هر دانشجویی باید سعی کند آنچه را می‌آموزد، در عمل به کار بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: باور داشته باشید که توانایی‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی، علمی و فکری مردم ایران بسیار بالاست. اگر با هم همراه باشیم، می‌توانیم این توانایی‌ها را در سطح جهانی به نمایش بگذاریم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: این دانشگاه همواره تلاش کرده است محیطی علمی، فرهنگی و انسانی فراهم کند تا دانشجویان نه تنها در زمینه تخصصی، بلکه در زمینه اخلاق، فرهنگ و هویت ایرانی نیز رشد کنند. مطمئن هستم با همکاری شما، این مسیر رشد و پیشرفت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی