به گزارش ایسنا، هیات مدیره سازمان بینالمللی کار در این جلسه که به مباحث حقوقی و استانداردهای بینالمللی کار اختصاص داشت؛ موضوعاتی از قبیل اساسنامه سازمان، آییننامههای مختلف، وضعیت سازمان بینالمللی کار در کشورهای عضو، توافقنامههای حقوقی منعقد شده با سایر سازمانهای بینالمللی و همچنین مسائل مربوط به فعالیتهای استاندارد سازمان بینالمللی کار از جمله تصویب فرمهای گزارش برای کنوانسیونها و توصیهنامهها، انتخاب ابزارهای گزارشدهی و اقدامات مربوط به حمایت از حقوق بشر را در دستور کار خود قرار داد. انتظار میرود این دوره از جلسات هیئت مدیره تا ۱۴ مارس ادامه داشته باشد.
جمهوری اسلامی ایران در این دوره علاوه بر ریاست هیات مدیره سازمان بین المللی کار، هماهنگ کننده گروه آسیا و اقیانوسیه این سازمان را بر نیز می باشد.
گفتنی است ایران به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان بین المللی کار از زمان تاسیس این سازمان در سال ۱۹۱۹ عضو این سازمان بوده و از سال ۱۹۸۶ تاکنون بی وقفه عضو هیئت مدیره این سازمان می باشد . همچنین از ۱۹۸۶ تاکنون ۷ دوره مسوولیت هماهنگی گروه آسیا و اقیانوسیه با عضویت ۴۸ کشور را برعهده داشته است.
انتهای پیام
ریاست سفیر ایران در ژنو بر هیأت مدیره سازمان بینالمللی کار
سلسله نشستهای سیصد و پنجاهمین جلسات هیات مدیره سازمان بین المللی کار با شرکت نمایندگان ۱۸۷ کشور و نمایندگان اتحادیه های بینالمللی کارگری و کارفرمایی به ریاست علی بحرینی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژنو آغاز به کار کرد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات