الهام امین زاده در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به مهم ترین تحولات حوزه بین الملل دانشگاه تهران اشاره و اظهار کرد: ما در حوزه فعالیت های بین المللی خود ملاقات ها و تعاملاتی را ابتدا با سفرا، رایزن های علمی و فرهنگی کشورهای خارجی انجام دادیم. دانشگاه های رتبه های برتر این کشورها شناسایی شدند تا بتوانیم تعاملات علمی خود را با این دانشگاه ها آغاز کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه تهران جزو دانشگاه برتر جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و قرار شد دانشگاه هایی که به لحاظ رتبه بندی و رده بندی جهانی در جایگاه خوبی قرار دارند، هدف تعاملات دانشجویی و اساتید دانشگاه تهران قرار بگیرند. پروژه های مشترک و یا حتی راه اندازی کرسی های زبان فارسی جزو برنامه های دیگر ما با آن دانشگاه ها خواهد بود.
معاون بین الملل دانشگاه تهران یادآور شد: در حال حاضر بیشتر با کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تعاملات خود را برقرار کردیم و روابط خود با سایر کشورها را نیز آغاز خواهیم کرد.
امین زاده با بیان اینکه دانشگاه تهران در لیست تحریم کشورهای خارجی قرار ندارد، افزود: ما قراردادهای مشترک چندانی با کشورهای اروپایی یا آمریکایی نداریم. در محیط های آکادمی استقبال خوبی برای برقراری تعامل با دانشگاه تهران وجود دارد.
وی با بیان اینکه با کشور عراق رابطه خوبی داریم، یادآور شد: ۱۴ دانشگاه برتر ایران هر ساله با دانشگاه های روسیه یا در تهران یا در مسکو اجلاس هایی را برگزار می کند؛ اگرچه این تعاملات با دانشگاه های چین نیز وجود دارد و اخیرا تعاملاتی نیز با کشورهای برزیل و آفریقایی شروع شده است.
معاون بین الملل دانشگاه تهران با بیان اینکه رتبه های برتر خارجی هدف جذب در دانشگاه ما قرار دارند، گفت: در حال حاضر ۱۲۶۰ دانشجوی خارجی داریم که قصد داریم این آمار در برنامه هفتم ۵ ساله به ۳۰ هزار دانشجو برسد.
انتهای پیام
نظرات