کیومرث محمدپور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مدیریت شهری، راهاندازی موزه بلدیه کاشان را پیگیری میکند که ساختمان کنونی ستاد مرکزی شهرداری کاشان به واسطه پیشینه غنی و تاریخ ارزشمند آن، گزینه اول است.
وی افزود: ستاد مرکزی شهرداری کاشان به ساختمان جدید واقع در بلوار دانش منتقل شده و برای بنای فعلی، بهعنوان یک بنای تاریخی، باید کاربری متناسب با آن را تعریف کرد که این ماموریت به دبیرخانه تخصصی و منطقه تاریخی، فرهنگی واگذار شده است.
شهردار کاشان تصریح کرد: محل کنونی ستاد مرکزی شهرداری کاشان با قدمتی نزدیک به یک قرن، به واسطه سابقه بهرهبرداری آن بهعنوان محل فرمانداری و شهرداری(بلدیه) و هم به علت موقعیت مکانی آن در کنار بازار و چهارباغ قدیم، حائز اهمیت از نظر تاریخی، اجتماعی و سیاسی بوده است.
محمدپور گفت: نگارخانه کاشان قدیم، نگارخانه شهرداران، هدایای تقدیمی در طول زمان، معرفی برخی از مشاهیر و مفاخر، سیر توسعه شهر و اسناد مکتوب بلدیه و... بخشهایی است که برای موزه شهرداری کاشان تعریف شده است.
وی تأکید کرد: موزه شهرداری کاشان نمیتواند تمام وجوه ارزشمند تاریخ و تمدن کاشان را دربرگیرد و بهصورت ویژه بخشهایی مدنظر قرار گرفته که در حوزه فعالیت شهرداری کاشان و یا مسائل مرتبط با آن قرار دارد.
شهردار کاشان تاکید کرد: موزه شهرداری در محدوده دروازه دولت تا میدان ۱۵ خرداد، با وجود بناهای تلگرافخانه، دبیرستان ماندگار امام خمینی، آب انبار چهارباغ و بیمارستان اخوان میتواند مجموعهای از عناصر تاریخی را به هم پیوند داده و بستر مناسبی برای انجام پروژههای جذاب فراهم کند.
شهرداری کاشان درسال ۱۳۰۹ هجری شمسی تاسیس شد و در سال ۱۳۱۴ ساختمان شهرداری توسط حاج حسین علی معمار ساخته شد که تا امروز بهعنوان ساختمان مرکزی شهرداری استفاده میشود و اعتمادالدوله صدوری در سال ۱۳۰۹ بهعنوان اولین شهردار کاشان، انتخاب شده است.
انتهای پیام
نظرات