• چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403020503602

درگیری هواداران الهلال با مدافع جنجالی

درگیری هواداران الهلال با مدافع جنجالی

هواداران الهلال بعد از دیدار برابر العین با مدافع باتجربه تیمشان درگیر شدند و علیه او شعار سر دادند.

به گزارش ایسنا، الهلال در دیدار برگشت برابر العین در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه دو بر یک به پیروزی  دست پیدا کرد اما شکست سنگین در بازی رفت باعث شد تا نماینده عربستان از صعود به فینال بازماند.

به نوشته سایت عربی کوره، هواداران الهلال از این شکست بسیار عصبانی و ناراحت‌ بودند و انگشت اتهام را به طرف علی البلیهی مدافع باتجربه و جنجالی تیمشان گرفتند.

علی البلیهی در مجموع دو بازی رفت و برگشت روی چهار گل از پنج گل العین مقصر بود و به همین خاطر مورد خشم هوادران الهلال قرار گرفت.

بعد از بازی برگشت هواداران الهلال علیه البلیهی شعار سر دادند و این بازیکن به طرف آنها رفت و قصد درگیری داشت که مدیر ورزشی الهلال مانع از این کار شد و او را سریع به رختکن تیم برد.

رفتارهای جنجالی علی البلیهی و برخورد بد او با ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان باعث شده است تا حتی در بین هواداران الهلال هم محبوبیت زیادی نداشته باشد.

انتهای پیام