به گزارش ایسنا، «اسپن بارت ایده»، وزیر امور خارجه نروژ در این سخنرانی یکی از موارد اعمال استانداردهای دوگانه از سوی غرب را مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و چشمپوشی کردنش از نقض قوانین بینالمللی در این باریکه دانست.
وزیر امور خارجه نروژ اظهار کرد: «بسیاری از کشورهای غربی آن نوع ادبیاتی که به سادگی در قبال نقض قوانین بینالمللی در اوکراین استفاده میکنند را نسبت به نقض قوانین بشردوستانه بینالمللی در غزه ندارند.»
اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصادی در حالی از روز یکشنبه در شهر ریاض، پایتخت عربستان شروع شد که همچنان حملات بیرحمانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ادامه داشته است؛ حملاتی که طبق اعلام وزارت بهداشت غزه تاکنون به شهادت بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی و زخمی و مفقود شدن دهها هزار تن دیگر عمدتا متشکل از زنان و کودکان انجامیدهاند.
به نوشته «خبرگزاری آناتولی»، «فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در سخنرانی در جریان این اجلاس وضعیت در نوار غزه را «فاجعهبار» خوانده و ادامه داد صحبت کردن از تدابیر نصفه و نیمه در نوار غزه «مضحک» بوده و خواستار تمرکز بر به اصطلاح راهحل «دو دولتی» برای فلسطین شد.
او بیان کرد: بعد از جنگ کنونی اسرائیل در غزه بازسازی این باریکه ۳۰ سال طول خواهد کشید.
او همچنین به محتوای یک گزارش سازمان ملل اشاره کرد که طبق آن حدود ۳۷ میلیون تن زباله، از جمله مهمات منفجر نشده، بر اثر جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی در نوار غزه باقی مانده است و برداشتن آن ممکن است حدود ۱۴ سال طول بکشد.
بن فرحان هشدار داد: «برنامههای اسرائیل برای اجرای عملیات نظامی در شهر رفح تنها باعث ایجاد درد و رنج بیشتر برای غیرنظامیان بیدفاع در نوار غزه میشود. وضعیت در غزه به وضوح و از هر نظر یک فاجعه است.»
طبق اعلام سازمان ملل با گذشت هفت ماه از جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه که در پی عملیات هفتم اکتبر «طوفان الاقصی» اجرا شد مناطق وسیعی از نوار غزه ویران شدهاند و ۸۵ درصد از جمعیت این باریکه در ضمن تحمل محاصره جنایتکارانه اسرائیل با قطع آب، غذا و دارو به روی آنها در حال تجربه فرار و آوارگی در داخل این باریکه هستند.
رژیم صهیونیستی بر طبق پرونده شکایتی که آفریقای جنوبی از این رژیم نزد دیوان بینالمللی دادگستری ثبت کرد به نسلکشی در غزه متهم شده است.
انتهای پیام
نظرات