به گزارش ایسنا، عیسی زارع درنیانی روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت با اشاره به جایگاه دانشگاه خوارزمی، اظهار کرد: دانشگاه خوارزمی نخستین نهاد آموزش عالی ایران و دانشگاه معین استان البرز، تاکنون خدمات ارزشمندی در حیطههای مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی به جامعه ارائه کرده است.
وی با اشاره به اصرار مسئولین استان بر احداث دپوی متروی کرج در دانشگاه افزود: احداث دپوی مترو کرج در دانشگاه خوارزمی برخلاف فضا و عرصه علمی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوده و اجرای دپو مترو در دانشگاه خوارزمی خسارت جبران ناپذیری به طرح جامع توسعه دانشگاه، نقشه علمی کشور، طرح جوانی جمعیت و زیر ساختهای آزمایشگاهی وارد میکند. چرا که کیان و موجودیت نخستین نهاد آموزش عالی ایران با قدمت بیشتر از دانشگاه تهران به خطر میافتد.
سرپرست پردیس البرز دانشگاه خوارزمی با اشاره به عدم موافقت هیأت امنای دانشگاه با واگذاری زمین دانشگاه به دپوی متروی کرج، خاطرنشان کرد: هیات امنا به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیری دانشگاه با عضویت چند نفر از وزرای محترم، نمایندگان مجلس، مسئولین دانشگاه و صاحبنظران، احداث دپوی مترو را منجر به تحمیل زیانهای مالی، خسارتهای هنگفت علمی، فرهنگی و اجتماعی میداند که بر خلاف اهداف عالیه دانشگاه است و به همین خاطر با احداث دپوی مترو موافقت نکرده است.
زارع درنیانی تاکید کرد: طرح احداث و ایجاد هزار واحد خوابگاه متاهلی در راستای طرح جوانی جمعیت که سال گذشته با حضور وزیر محترم و مسئولین کشوری کلنگ زنی شد و در قالب انعقاد قرارداد با ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به عنوان مجری، عملیات احداث آن در حال اجرا است، با محل پیشنهادی شهرداری کرج جهت احداث دپوی مترو، همپوشانی مکانی دارد، بنابراین هیچ زمین خالی جهت دپوی مترو باقی نمی ماند.
سرپرست پردیس کرج دانشگاه خوارزمی بیان کرد: مطابق بررسی مهندسین مشاور منتخب شهرداری، گزینه پایانه کمال شهر، گزینه برتر احداث دپو مترو به لحاظ مشکلات فنی، هزینه های مالی و زمان اجرای کمتر است، نه دانشگاه خوارزمی. با توجه به صورتجلسه تنظیم شده توسط شهرداری و توضیحات آقای مهندس افضلی معاون وقت شهرداری کرج، دپوی مترو کرج در خارج از زمینهای دانشگاه جایابی شده بود.
سرپرست پردیس کرج دانشگاه خوارزمی افزود: به دلیل وجود سایت لرزه نگاری در دانشگاه و موارد دیگر... و عدم امکان انتقال آنها، در صورت احداث دپوی مترو، عملا فعالیت سایت مذکور متوقف و هزینههای جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به واگذاری دهها هکتار از زمینهای دانشگاه به شهرداری در زمانهای گذشته و عدم اجرای هیچ یک از تعهدات از طرف شهرداری مطابق با صورتجلسهها، گفت: این گونه اقدامات خسارتهای مالی و تملیکی هنگفتی به دانشگاه تحمیل کرده است. از طرفی در تمام دنیا، کارگاهها یا صنایع که موجب بروز و حدوث مسائل زیست محیطی، آسیبهای اجتماعی و هویتی در داخل دانشگاه یا در مجاورت دانشگاه می شوند، ساخته نمی شود.
مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست پردیس البرزادامه داد: لذا از نهادهای مربوطه، انتظار میرود، در راستای حل یک مساله قابل اجرا در موقعیتهای خارج از دانشگاه، فضا و عرصه دانشگاه و دانشگاهیان را با مسائل غیر علمی مواجه نکنند.
انتهای پیام
نظرات