احمد دانایینیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مجموعه جهانی باغ فین یک فضای تخصصی و بنای تاریخی با ویژگیهای خاص است، اما برخی از مردم آن را مانند یک پارک برای گذران اوقات فراغت خود فرض میکنند.
وی افزود: میزان تولید گاز کربنیک در باغ فین با حجم اکسیژن آن قابل مقایسه نیست و امیدواریم برای حفظ این اثر تاریخی، پذیرش گردشگر به صورت سانس با زمانبندی مشخص انجام شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان کاشان با اشاره به اهمیت نهادینه کردن فرهنگ گردشگری، تصریح کرد: خانه کودک و نوجوان با هدف آشنایی این دوره سنی با میراث فرهنگی و تاریخی، شناخت اهمیت آنها و مشارکت برای حفظ میراث تمدنی کشور در باغموزه جهانی فین راهاندازی شده است .
دانایی نیا تأکید کرد: باغ فین با وسعت بیش از ۳۳ هزار مترمربع، شامل یک حیاط مرکزی است که با دیوار، بارو و برجهای استوانه شکل محصور شده است و در ۱۵ آذر ۱۳۱۴ با شماره ۲۳۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و در سال ۱۳۹۰ همراه با ۹ باغ ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.
وی گفت: باغ فین و مجموعه بناهای آن در سالهای اخیر یکی از پربازدیدترین مکانهای گردشگری کشور است که مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است و این میزان گردشگر باید ساماندهی شود.
انتهای پیام
نظرات