• جمعه / ۲۲ تیر ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403042215138
  • خبرنگار : 50676

رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلوی تربت‌حیدریه خبر داد

استانداردسازی استخرهای کشاورزی برای شنا

استانداردسازی استخرهای کشاورزی برای شنا

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلوی تربت‌حیدریه با اشاره به استخرهای کشاورزی که در فصل تابستان توسط جوانان به ویژه روستاییان برای شنا مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: به دنبال استانداردسازی این استخرها برای شنا هستیم.

هادی مرادزاده صبح جمعه، ۲۲ تیرماه در حاشیه برپایی دوره آموزشی بازآموزی رشته شنا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یک مجموعه کوچک آبی فاقد مجوز در منطقه شمال شهر تربت‌حیدریه فعال است، گفت: هرچند مالک مجموعه برای اخذ مجوزهای لازم اقدام کرده است اما به دلیل عدم رعایت استانداردهای اولیه، از نظر کارشناسی مورد تائید نیست.

وی کوچک بودن کاسه استخر، محدودیت فضای مجموعه و رعایت نکردن استانداردهای لازم اماکن آبی برای آموزش شنا را از جمله عواملی دانست که موجب غیراستاندارد بودن این مجموعه شده است.

رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلوی تربت‌حیدریه با بیان اینکه امیدواریم مشکلات این مجموعه هر چه زودتر برطرف و مجوز لازم صادر شود، گفت: تنها استخر استاندارد شهرستان مجموعه آبی روباز است که فقط در فصل گرم سال فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه استخر سرپوشیده دیگر شهرستان در حال بهسازی و مرمت است، اظهار کرد: در راستای رعایت نکات بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه انتظار می‌رود گزارش بازدیدهای خود از اماکن و مجموعه‌های آبی شهرستان را به این هیات و شهروندان به صورت شفاف اعلام کند.

بازرس استخرهای شنای هیات ورزشی شنا، شیرجه و واترپلوی خراسان رضوی با اشاره به اینکه مربیان محترم شنا تنها مجاز به آموزش این رشته پرطرفدار در مکان‌های دارای مجوز بهره‌برداری از اداره ورزش و جوانان هستند، تصریح کرد: شهروندان می‌توانند لیست مربیان شنای شهرستان را از طریق کانال‌ رسمی هیات شنا به آدرس @iasf_swim در فضای مجازی مشاهده و یا با شماره تلفن ۰۹۳۵۶۷۱۹۹۳۵ ضمن ارسال نام و نام خانوادگی مربی، به صورت برخط اطلاعات به روز مربی مورد نظر را استعلام کنند.

مرادزاده در خصوص استخرهای کشاورزی که در فصل تابستان توسط جوانان به ویژه روستاییان برای شنا مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: به دنبال استانداردسازی این استخرها برای شنا هستیم و خوشبختانه در سال جاری تاکنون گزارشی در خصوص غرق شدگی افراد نداشتیم.

وی اظهار کرد: با انجام عملیات استانداردسازی استخرهای کشاورزی که مساحت برخی از آنها به ۱۰ هکتار نیز می‌رسد، می‌توان از آنها به عنوان یک پدیده گردشگری روستایی بهره‌برداری کرد اما متأسفانه مالکان آنها به ما اجازه چنین اقدامی را نمی‌دهند.

رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلوی تربت‌حیدریه در ادامه با اشاره به برگزاری دومین دوره بازآموزی مربیان شنا که با هدف ارتقای دانش فنی مربی‌گری در طی دو روز برگزار شده است، گفت: در این دوره آموزشی ۲۰ مربی از شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه، مه‌ولات و نیشابور حضور دارند.

مرادزاده اظهار کرد: اکنون ۱۹ ناجی مرد، ۱۳ ناجی زن، هشت مربی مرد و ۱۳ مربی زن داریم که از این تعداد ۲ مربی مرد و ۲ مربی زن به دلیل به روز نبودن دانش فنی‌شان، غیرفعال هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha