حجتالاسلام والمسلمین سید نواب موسوی امروز (۲۲تیرماه) در همایش شیرخوارگان حسینی که در مصلی الغدیر خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم اجتماع مادران جهادگری است که فرزندان خود را برای همراهی با جریان حسینی آماده میکنند.
وی با اشاره به اینکه نقش مادر در تربیت فرزند به مراتب مهمتر از نقش پدر است، افزود: تمام توقعی که از پدر میرود این است که مقدمات یک زندگی مانند لقمه حلال را برای خانواده فراهم کند و در ساعاتی که در خانه است امنیت و آرامش را فراهم کند و این مادر است که فرزند را ۹ ماه در شکم خود پرورانده و ۲ سال از شیره جان خود به او داده است چرا که خیلی از خُلق و خوها از طریق شیر دادن از مادر به فرزند انتقال پیدا میکند، بنابراین میگویند در دوران شیردهی هر کسی به بچه شما شیر ندهد.
موسوی با اشاره به اینکه دوران شیردهی بسیار مهم است و از چند جهت به آن توجه شده است، تصریح کرد: در دوران شیردهی مادر باید آرامش داشته باشد و اگر با غم و رنجش اقدام به شیر دادن کند این حالات نیز به فرزند انتقال داده میشود، اگر مادر در کمال آرامش شیردهی را انجام دهد این آرامش نیز به فرزند انتقال داده میشود.
مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه معنویت مادر در دوران شیردهی خیلی مهم است، بیان کرد: بهطور مثال شنیدن صوت قرآن میتواند خیلی مهم باشد، در دوران شیردهی مادر با فرزند خود صحبت کند و با حس لامسه محبت را به بچهها منتقل کند.
وی خطاب به مادران حاضر در مراسم گفت: در دوران شیردهی صبر داشته باشید، وقتی میگویند بهشت زیر گام مادر است یعنی باید جهادی متحمل شود تا خدا به او بهشت بدهد، مادر بیحوصله نمیتواند فرزند خوب تربیت کند و نمیتوانیم بگوییم این مادر در حال جهاد است، تربیت فرزند نیازمند صبر و حوصله است.
موسوی با بیان اینکه احترام گذاشتن به فرزند نکته دیگری است که در تربیت فرزند خود باید به آن توجه کرد، تصریح کرد: مادر و پدر فرزندان خود را اکرام کنید، اهل بیت(ع) لقب و کُنیه که به فرزندان خود میدادند برای احترام بود بنابراین باید فرزندان خود را با احترام و مؤدبانه صدا بزنید.
این مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه باید فرزندان خود را شاد نگه دارید، افزود: اگر غم و غصه دارید جلوی بچهها مشکلات را بیان نکنید چراکه بچهها شما را رازق و همه کاره میدانند و احساس ناامیدی میکنند.
وی با بیان اینکه تشویق و تکریم کردن بچهها بهویژه جلوی دیگران خیلی مهم است، البته باید در تشویق و تنبیه رعایت تعادل را داشته باشیم، ادامه داد: پدر و مادر حق تنبیه بدنی ندارند و تنبیه لوازمی دارد که گاهی اوقات منع کردن از یک بازی و دیدن برنامهای است که به دیدن آن علاقه دارد، اگر خواستید تنبیه کنید از آن کوتاه نیایید اگر زود عقبنشینی کنید میفهمد تنبیه شما بی معناست.
موسوی اظهار کرد: فرزندانی تربیت کنیم که برای ما حاج قاسم، شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان شوند که بتوانیم آینده کشور را به آنها بسپاریم.
انتهای پیام
نظرات