• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404090402120
  • منبع : روابط عمومی شبکه

پخش فیلم «۲۳ نفر» در روز بسیج مستضعفان

پخش فیلم «۲۳ نفر» در روز بسیج مستضعفان

به مناسبت روز بسیج مستضعفان، شبکه نمایش فیلم «۲۳ نفر» را در جدول پخش قرار داد؛ اثری که بخشی از مقاومت نوجوانان ایرانی در اسارت رژیم بعث را بازآفرینی می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه نمایش، فیلم سینمایی «۲۳ نفر» به کارگردانی مهدی جعفری، سه شنبه ۴ آذر ماه ساعت ۱۹ روانه آنتن می شود. 
داستان «۲۳ نفر» مربوط به دوران دفاع مقدس و زمان آزادسازی خرمشهر است. در آن زمان پیر و جوان برای دفاع به جنگ می‌رفتند، در اردیبهشت سال ۶۱ ، ۲۳ نفر از نوجوانان ایرانی اسیر نیروهای بعث عراق شدند، آنها را به استخفارات عراق بردند و برای نشان دادن این که ایران نوجوانان را به اجبار به جنگ می‌فرستد، آنها را نمایشگر دوربین‌ها و خبرگزاری‌های جهانی کردند. 
مجید پتکی، سعید آلبوعبادی، رضا نوری، عبدالحلیم تقلبی، مالک محمدآبادی، حسین پوریده و محمد رشنو در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.
بازپخش فیلم سینمایی «۲۳ نفر» چهارشنبه ۵ آذر ماه در ساعتهای ۳ و ۱۱ خواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha