اسماعیل زارعی کوشا امروز یکشنبه(۲۴ تیرماه) در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی سوادآموزی در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با انتقاد از اینکه مشکل اجرای پروژه ملی حیات طیبه در سنندج،۱۳ سال معطل مانده است، اظهار کرد: نگاه سطحی به قیمتها و تشریفات قانونی مهم ترین دلیل عقب افتادن اجرای پروژهها در استان کردستان بوده و این در حالی است که همیشه صلاحیت مردم، دولت و بیت المال در قراردادهایی با نرخ پایین نیست.
استاندار کردستان عواملی چون نظارت بر حین کار و انطباق کار ارائه شده در پروژهها را ضروری عنوان کرد و ادامه داد: آیین نامه تقویت و توسعه مهارت آموزی باید در قالب برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اجرایی شود.
به گفته زارعی کوشا، امروز مهارت یکی از مهم ترین عوامل برون رفت استان از مشکل بیکاری و تغییر ریل فرهنگ کار در کشور است. لذا فرهنگ غیر بومی پشت میزنشینی که از ۷۰ سال پیش در کشور نهادینه شده باید اصلاح شود.
وی با ابراز تاسف از اینکه عمده بیکاران استان کردستان، فارغالتحصیلانی هستند که وابسته به خانواده بوده و هیچ درآمدی ندارند، عنوان کرد: اکنون بسیاری از واحدهای تولیدی نیروهای کار لازم دارند، لذا باید اشتغال فارغالتحصیلان جدی گرفته شود که یکی از روش های آن توسعه مهارت در مدارس است.
زارعی کوشا گفت: افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه مدارس شبانه روزی نسبت به سال گذشته قابل قبول نیست و باید ۵۰ درصد افزایش یابد.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه یکی از ارزیابی مدیران باید تحقق اهداف نهضت باشد، ادامه داد: قریب به ۳۰۰ هزار متر مربع فضای آموزشی در استان از طریق ساخت و نوسازی نیاز است که در این راه به کمک خیرین نیاز داریم.
انتهای پیام
نظرات