• سه‌شنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403050905386
  • خبرنگار : 50184

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان:

۱۰ سال طول می‌کشد تا سراب نیلوفر دوباره برند گردشگری کرمانشاه شود

۱۰ سال طول می‌کشد تا سراب نیلوفر دوباره برند گردشگری کرمانشاه شود

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای احیاء سراب نیلوفر، گفت: حدود ۱۰ سال طول می‌کشد تا سراب نیلوفر دوباره به برند گردشگری کرمانشاه تبدیل شود.

سید محمدامین حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مشکلاتی که طی سالهای گذشته برای مجموعه سراب نیلوفر کرمانشاه بوجود آمده، اظهار کرد: این مجموعه سابقا تحت نظر شرکت توسعه گردشگری بود، اما برای چندسال به بخش خصوصی واگذار شد و طی این مدت به علت بی‌توجهی و عدم رسیدگی به آن توسط بهره برداران، زیرساخت‌های آن تخریب و از بین رفت. 

وی افزود: اواخر سال گذشته مجموعه سراب نیلوفر کرمانشاه بار دیگر به شرکت توسعه گردشگری واگذار شد و برای اینکه بتوانیم آن را احیاء کنیم، اقدامات و فعالیت‌هایی را در دستورکار خود قرار دادیم. 

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته احیاء سراب نیلوفر سه تا پنج سال طول می‌کشد، گفت: اگر بخواهیم سراب نیلوفر را به جایگاه ایده‌آل و ویژه سابق آن بازگردانیم حدود ۱۰ سال طول خواهد کشید تا دوباره به برندی برای گردشگری کرمانشاه تبدیل شود.

وی تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم این مجموعه را بتدریج احیاء کنیم، امسال ۹ میلیارد تومان اعتبار برای آن گرفتیم که از این میزان حدود هفت میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد. 

حسینی با بیان اینکه بخشی از این اعتبارات صرف حل مشکلات روشنایی مجموعه خواهد شد، افزود: به این منظور احداث چهار برج روشنایی ۲۵ متری و دو برج روشنایی کوچکتر در اطراف دریاچه در دستور کار قرار گرفته و پیمانکار آن هم مشخص شده است. بعلاوه احداث چراغ‌های پایه کوتاه و پارکی نیز اجرایی می‌شود. 

وی از برنامه‌ریزی برای ایجاد تحولات در حوزه ابنیه‌های زیرساختی مجموعه خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه در سال‌های گذشته چمن مجموعه، سنگفرش‌ها، نرده‌های اطراف آن، آلاچیق‌ها، سیستم آبیاری فضای سبز و... مجموعه تخریب و یا فرسوده شده، بازسازی و بهسازی آنها نیز در دستورکار قرار دارد. 

 مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه با بیان اینکه گیت پلاک خوان پارکینگ مجموعه نیز احداث می‌شود، اضافه کرد: طی ماه‌های گذشته هم از محل اعتبارات جاری شرکت توسعه گردشگری حدود یک میلیارد تومان صرف بهسازی و نوسازی سرویس‌های بهداشتی و سیستم آبرسانی مجموعه شده است. 

وی از فعال بودن سایت قایقرانی مجموعه هم خبرداد و گفت: مجموعا حدود ۴۰ قایق در سایت قایقرانی سراب نیلوفر وجود دارد که ۲۵ تا ۳۰ مورد از این تعداد هم اکنون فعال هستند و به گردشگران ارائه خدمات می‌دهند. 

حسینی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر وضعیت آب سراب نیلوفر خوب است و به نظر می‌رسد امسال خشک نشود. 

وی در ادامه با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هرساله تعدادی پروژه در سراب نیلوفر احداث خواهد شد، عنوان کرد: اولین پروژه‌ای که قرار است تا پایان امسال در آن راه‌اندازی کنیم، اسکوتر رانی برقی است که در مساحت حدود ۳۰۰ متر افتتاح می‌شود. 

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری تصریح کرد: سراب نیلوفر ظرفیت زیادی برای ایجاد تفریحات آبی دارد، لذا در گام‌های بعدی در صورتی که طبق طرح‌های مطالعاتی و شاخص‌های زیست محیطی مشکلی وجود نداشته باشد، بدنبال راه‌اندازی حباب‌های شناور، قایق‌های خانوادگی و جت اسکی برقی هستیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۵-۰۹ ۱۴:۵۲

در زبان فارسی «سراب» به تصویر و توهمی گفته میشود که به صورت آب، در سطح افق یا نمای بزرگ شدۀ اجسام دوردست دیده میشود و ناشی از شکست یا خم شدن مسیر نور است اما «سرآب» (سەرئاو) کلمه ایست که در زبانهای کردی و لری برای اشاره به دریاچه های کوچک و چشمه ها استفاده میشود و از «سر» و «آب/ئاو» ساخته شده است. نگارش این واژه به صورت «سراب» غلط است و بهتر است در فارسی به صورت «سرآب» نوشته شود.