• دوشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403061911694
  • منبع : ریاست جمهوری

جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر

پزشکیان: راهکارهای مقابله با مواد مخدر باید مبتنی بر کنترل تقاضای مصرف بازتعریف شود

پزشکیان: راهکارهای مقابله با مواد مخدر باید مبتنی بر کنترل تقاضای مصرف بازتعریف شود

رئیس جمهور عدم پایش مصرف و تمرکز بر جلوگیری از عرضه را از اشتباهات صورت گرفته در زمینه مبارزه با مواد مخدر عنوان و تصریح کرد: تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد، جلوگیری از توزیع مواد مخدر ناممکن خواهد بود، بنابراین راهکارهای مقابله با مواد مخدر باید مبتنی بر کنترل و کاهش تقاضای مصرف باشد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که - دوشنبه - برگزار شد، معضل اعتیاد را یکی از مهمترین دغدغه‌های جامعه و زمینه‌ساز اکثر جرایم و مفاسد اجتماعی عنوان کرد و با تاکید بر ناکارآمدی شیوه‌های اجرا شده برای مقابله با این معضل در کشور طی سال‌های گذشته گفت: مشاهده آمار و نتایج شیوه‌های موفق اجرا شده در زمینه مقابله با قاچاق و کاهش مصرف مواد مخدر در برخی کشورها نشان می‌دهد، به رغم تلاش‌ها و زحمات بسیاری که در این زمینه در کشور صورت گرفته، همچنان با شرایط مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و این مهم بازنگری و تغییر در روش‌ها با نگاهی به تجربیات موفق صورت گرفته در دیگر نقاط جهان را ضروری می‌سازد.

رئیس جمهور عدم پایش و کنترل تقاضای مصرف و تمرکز بر جلوگیری از عرضه را از جمله اشتباهات صورت گرفته در زمینه مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و افزود: تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد، جلوگیری از توزیع و عرضه مواد مخدر ناممکن خواهد بود، بنابراین راهکارهای مقابله با مواد مخدر باید مبتنی بر کنترل و کاهش تقاضای مصرف باشد.

پزشکیان شناسایی جمعیت در معرض خطر ابتلا به اعتیاد، توسعه پیشگیری و آموزش به این قشر، تحت پوشش قرار دادن مبتلایان با هدف کنترل، کاهش مصرف و درمان و در نهایت توانمندسازی آنها برای بازگشت به جامعه را از جمله راهکارها و روش‌های موفق تجربه شده در مقابله با مواد مخدر دانست و با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از ظرفیت مراکز بهداشت در این زمینه گفت: اگر مراکز بهداشت سراسر کشور، در قالب برنامه‌ای مدون و منسجم، افراد مبتلا به اعتیاد در جامعه هدف خود را به طور دقیق شناسایی و به منظور کنترل و کاهش مصرف،‌ آنها را تحت پوشش قرار دهند، علاوه بر کنترل تقاضا و درمان تدریجی معتادین، ‌توزیع و عرضه مواد مخدر نیز به شدت کاهش خواهد یافت.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اهتمام ویژه دولت نسبت به ارائه خدمات مددکاری به افراد مبتلا به اعتیاد در جامعه تصریح کرد:‌ این افراد برای نجات و رهایی از این شرایط نیازمند کمک ما هستند و دولت نیز در این زمینه خود را مسئول و موظف می‌داند و قطعا اقدامات لازم را برای درمان، ایجاد اشتغال و تامین معیشت و زندگی آنها انجام خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۰ ۰۱:۵۵

بهترین راه پیشگیری از توزیع مواد مخدر آموزش به بیماران جهت پیشگیری از مصرف واموزش به این قشر جهت رهایی از مصرف وسلامتی نمودن روح‌وروان بیماران از مصرف مواد مخدر می‌باشد تا زمانی که مصرف کننده باشد نمیشود مبارزه با مواد مخدر را بنیادین کرد تنها راه سل

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۰ ۰۲:۰۳

جناب پزشکیان باید امید رو به مردم برگرداند تا مصرف مواد کم بشه

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۰ ۱۶:۳۰

ایول دکتر پزشکیان .یعنی این کار را انجام بدی یک کمکی بزرگ بزرگ کردی به هم وطنان مون ....چشم دشمنان کور کور باشه که این بلای خانمان سوزا دست جوانان مون دادند.لعنت بهشون. امیدمون اول اوستا کریم .بعد.{دکتر مسعودپزشکیان}ریس جمهور دوستداشتنی و کاربلدمون⚘

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۱ ۰۰:۲۳

دمت گرم آقای دکترپزشکیان بایدبه معتادین امیدوانگیزه داده شودتا بتوانندترک کنند.من خودم چندساله که گرفتاراعتیادم.

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۱ ۰۱:۰۱

هزینه درمان جهت افسردگی و روحی و روانی این نوع بیماران بعد ترک باید کاهش یافته و تا میل به مواد نداشته باشند . و بعد ازون اشتغال هست . جوانی که ترک کرده باید انگیزه داشته باشه. کار داشته باشه مشغول باشه که برای امرار معاش دست به هرکاری نزنه. ممنونم

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۱ ۰۶:۲۳

شناسایی معتادین ،درجه بندی و تفکیک مصرف کنندگان ، تفکیک رده های سنی مختلف ، انتقال از مصرف شیمیایی به مصرف گیاهی ، توضیع دقیق وبا برنامه به جامعه هدف و در نهایت ،تهی کردن بازار از مصرف کننده آزاد ‌= نبود تقاضا از قاچاق چی و عدم صرفه برای قاچاق ،