• پنجشنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403071209621
  • خبرنگار : 50534

رئیس جهاددانشگاهی:

مرکز ملی تحقیقات شناختی مغز در جهاددانشگاهی راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی تحقیقات شناختی مغز در جهاددانشگاهی راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/زنجان رئیس جهاددانشگاهی گفت: مرکز ملی تحقیقات شناختی مغز وابسته به پژوهشگاه رویان موسوم به «نخستی‌سانان»  که در کل دنیا شاید به تعداد انگشتان یک دست است، با تلاش جهادگران جهاددانشگاهی کشورمان‌ راه‌اندازی می‌شود.

حسن مسلمی‌نائینی در حاشیه سفر به استان زنجان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به اهمیت راه‌اندازی مرکز نخستی‌سانان اشاره کرد و با بیان اینکه مرکز ملی تحقیقات شناختی مغز جهاددانشگاهی از نظر فناوری و علمی، نخستین مرکز تحقیقاتی در این بخش در کشور و حتی منطقه است، اظهار کرد: تنها چند کشور در دنیا از این مرکز بهره‌مند هستند. در مرکز نخستی‌سانان بیشتر بر روی موضوعات هوش مصنوعی و طبیعی، علوم شناختی و رباتیک کار خواهد شد و در واقع مرکزی برای جذب محققان داخل و خارج کشور است. 

وی با اشاره به این‌که برخی از محققان ایرانی خارج از کشور علاقه‌مند به فعالیت در داخل کشور هستند، اضافه کرد: محققان ایرانی مقیم خارج از کشور تحقیقات خود را می‌توانند در این مرکز انجام دهند و این مهم فرصت خوبی برای جذب پژوهشگران داخلی و خارجی و بهره‌مندی از توان علمی آنهاست.

او در ادامه با اشاره سایر فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف، به آموزش ۷۵۰ هزار نفر فراگیر در سال گذشته توسط جهادگران اشاره کرد و گفت: با ارائه آموزش‌های تدوین شده به فراگیران در سطح کشور، برای این افراد علاوه بر دریافت آموزش‌های تخصصی و مهارتی، فرصتی برای کارآفرینی و اشتغال‌زایی بلافاصله بعد از آموزش، با دریافت مدرک ایجاد می‌شود. 

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به شعار سال و ضرورت توجه به مشارکت مردمی، افزود: جهاددانشگاهی در این کار هم، پیشران شده و می‌خواهد از توانمندی‌های بخش خصوصی استفاده کند و برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده در همین راستا است.

وی در بخش دیگری با اشاره به فعالیت‌های متنوع در جهاددانشگاهی، تصریح کرد: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با همکاری بخش خصوصی، شرکت مشترکی را تاسیس کرده که امیدواریم در آینده نزدیک بسیاری از داروهای گیاهی تولید شده در این پژوهشکده در سراسر کشور توزیع شود. 

مسلمی‌نائینی با اشاره به صادرات گیاهان دارویی به صورت خام در کشور، خاطرنشان کرد: پژوهشکده گیاهان دارویی به عنوان بزرگ‌ترین پژوهشکده، در این راستا در نظر دارد با صادرات و فرآوری گیاهان دارویی در کشور، زمینه صادرات این محصولات را فراهم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha