به گزارش ایسنا، رضا دریس روز دوشنبه گفت: بر اساس ابلاغ مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان در تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۹، کلیه واحدهای نانوایی در سراسر استان ملزم به استفاده از خمیر مایه برای پخت نان با کیفیت است و در غیر این صورت برخورد قانونی خواهد شد.
دریس عنوان کرد: استفاده از خمیرمایه در نان باعث میشود تا عمل ورآمدن در نان صورت گیرد. عمل ورآمدن با ایجاد گاز کربنیک توسط مخمر باعث میشود که نان حاصل دارای بافت اسفنجی یکنواخت باشد و به علت حجم گرفتن خوب و توزیع حبابهای هوا در آن به راحتی عمل پخت صورت میگیرد و مانع پخت مقطعی و خمیری بودن یا سوختگی سطح نان میشود.
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان تاکید کرد: گشتهای مشترک بازرسی با حضور صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاههای نظارتی در سراسر استان برنامهریزی شده و در حال اجراست تا بصورت دقیق از تخلفات ناشی از عدم اجرای قوانین و مقررات جاری در واحدهای صنفی جلوگیری کند.
انتهای پیام
نظرات