• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404111408045
  • خبرنگار : 50448

رئیس جهاد کشاورزی استان خبر داد:

احداث کارخانه خوراک آبزیان در بوشهر ضروری است

احداث کارخانه خوراک آبزیان در بوشهر ضروری است

ایسنا/بوشهر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، با اشاره به اهمیت توسعه صنایع پشتیبان آبزی‌پروری در استان گفت: احداث واحدهای تولید خوراک آبزیان در بوشهر، به‌ویژه در نزدیکی سایت‌های پرورش میگو یک نیاز اساسی و اقدامی اقتصادی است.

مرتضی بحرانی سه‌شنبه ۱۴ بهمن  در حاشیه ی افتتاح و بهره‌برداری از شرکت تولید خوراک آبزیان در بوشهر اظهار کرد: این شرکت با ظرفیت تولید سالانه ۲۵ هزار تن، در زمینی به مساحت ۱۱ هزار مترمربع و با سرمایه‌گذاری ۳۵۰۰ میلیارد ریال احداث شده و برای ۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این واحد علاوه بر تأمین نیاز داخل استان، توان صادرات به خارج از استان و حتی بازارهای بین‌المللی را نیز دارد افزود: سال گذشته در بوشهر حدود ۵۰ هزار تن خوراک آبزیان مصرف شد که تنها ۱۰ هزار تن آن در داخل استان تولید شده است.

رئیس جهادکشاورزی بوشهر با اشاره به میزان مصرف خوراک آبزیان در استان گفت: مابقی نیاز مصرف از استان‌های دیگر، به‌ویژه چهارمحال و بختیاری، وارد شده و این آمار نشان می‌دهد که ظرفیت ایجاد واحدهای جدید تولید خوراک در بوشهر بسیار بالاست.

بحرانی افزود: وجود کارخانه‌های تولید خوراک در داخل استان باعث کاهش چشمگیر هزینه‌های حمل‌ونقل، مصرف سوخت و هزینه‌های جانبی می‌شود و از سوی دیگر، بهره‌مندی از یارانه‌های مرتبط نیز به صرفه‌جویی اقتصادی کمک می‌کند.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح‌ها در مناطقی مانند بوشهر که سایت‌های پرورش میگو در نزدیکی آن قرار دارند، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، کیفیت خوراک تولیدی را نیز افزایش می‌دهد و می‌تواند نقش مهمی در توسعه پایدار صنعت آبزی‌پروری و اشتغال استان ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha