به گزارش ایسنا، «ایوان خیل» وزیر امور خارجه ونزوئلا، با اعلام تحویل اولین محموله ارسال به لبنان از طریق سوریه به میزان بالغ بر ۱۴ تُن اقلام دارویی و غذایی، خاطرنشان ساخت که محموله ارسالی به دستور رئیسجمهور ونزوئلا نخستین پل همبستگی این کشور با ملتهای آسیبدیده از حملات رژیم صهیونیستی میباشد که برای دستیابی به آیندهای بهتر مبارزه میکنند.
وی تصریح کرد: «این محموله نشان از تعهد رئیسجمهور ونزوئلا به حمایت از ملتهای خاورمیانه در مبارزه برای دستیابی به صلح دارد.»
وزیر خارجه ونزوئلا تاکید کرد که مادورو در «تعهد خود نسبت به حمایت از ملتهای غرب آسیا در پیکارشان برای صلح ثابتقدم است.»
پیشتر هم «نیکولاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: «نتانیاهو به دبیرکل سازمان ملل دستور میدهد تا نیروهای حافظ صلح مستقر در جنوب لبنان، را خارج نماید. نیروهای حافظ صلح بر پایه قطعنامه قانونی شورای امنیت سازمان ملل در جنوب لبنان استقرار دارند ولی نتانیاهو مقرهای صلحبانهای سازمان ملل «کلاه آبیها» را بمباران کرد و تعدادی از آنها را زخمی کرده است.
وی افزود: «حتی هیتلر جرأت صدور چنین دستوری به سازمان جامعه بینالمللی را نداشته است، نتانیاهو هیولای ساخته و پرداخته امپریالیسم آمریکایی و غرب است، نتانیاهو هیولای اتحادیه اروپا و آمریکاست که عامل یک نسلکشی مستقیم و زنده است. چنین امری باورنکردنی و دردآور است و ما در ونزوئلا تمامی همبستگی خود را با ملتهای فلسطین، لبنان، سوریه و تمامی ملتهای عرب و مسلمان اعلام میداریم.»
حملات هوایی متجاوزانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان طی هفتههای اخیر افزایش یافته است. این رژیم همچنین از اول اکتبر (۱۰ مهر) عملیات زمینی خود را نیز در جنوب لبنان آغاز کرد. همچون جنگ غزه، اماکن و زیرساختهای غیرنظامی، از جمله ساختمانهای مسکونی، بیمارستانها و مراکز وابسته به سازمان ملل در لبنان نیز از حملات رژیم صهیونیستی مستثنی نبوده است. از سال گذشته تاکنون بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان لبنانی طی این حملات به شهادت رسیدهاند.
این رژیم هدف حملات خود را تضمین بازگشت بیش از ۶۰ هزار شهرکنشین به شمال اراضی اشغالی عنوان کرده است که پس از آغاز این درگیریها در پی جنگ غزه آن را ترک کردهاند.
در نوار غزه نیز در پی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی ۸۵ درصد جمعیت غزه در شرایطی آواره شدهاند که غزه به دلیل قرار داشتن در محاصره انسانی رژیم صهیونیستی با کمبود شدید مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی و آب سالم مواجه است و روند تحویل کمکهای انسانی به دلیل تبدیل شدن گذرگاههای مرزی مهم به مناطق جنگی و مانعتراشیهای ارتش رژیم صهیونیستی و شهرکنشینان به کُندی انجام میشود. نگرانیها درباره بروز فجایع انسانی از جمله قحطی مداوم در غزه تا ماه نوامبر افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات