• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404082818278
  • خبرنگار : 71415

تعویق سفر پرحاشیه ویتکاف به ترکیه

تعویق سفر پرحاشیه ویتکاف به ترکیه

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع از به تعویق افتادن سفر امروز (چهارشنبه) فرستاده ویژه آمریکا، به ترکیه خبر داد.

به گزارش ایسنا، وبگاه آمریکایی به نقل از منابع آمریکایی و اوکراینی گزارش داد «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه آمریکا سفر امروز (چهارشنبه) خود به ترکیه، جایی که قرار بود در آن با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین دیدار کند را به تعویق انداخته است.

پیشتر خبرگزاری رویترز گزارش داده بود «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین اوایل چهارشنبه برای مذاکرات با «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه بر سر حل و فصل جنگ اوکراین وارد آنکارا شده و «استیو ویتکاف» نیز قرار است به ترکیه سفر و در آنجا با زلنسکی دیدار کند.

زلنسکی قبل از سفرش به ترکیه گفته بود خواستار شدت بخشیدن به روند مذاکرات و از سر گیری تبادل زندانیان است. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت هم‌اکنون در استانبول ارتباطاتی بدون مشارکت روسیه در حال برقرار شدن هستند و مسکو هیچ اطلاعیه‌ای از اوکراین درباره قصدش برای از سر گیری مذاکرات دریافت نکرده است.

از سوی دیگر منابع فلسطینی به رسانه المیادین گفتند ویتکاف قرار بوده امروز در آنکارا با «خلیل الحیه»، رهبر حماس هم دیدار کند اما این دیدار به دلیل فشارهایی که رژیم صهیونیستی وارد کرد لغو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha