• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404082818370
  • خبرنگار : 71659

وقوع انفجارهای مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند

وقوع انفجارهای مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند

منابع خبری از سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، چهارشنبه شب بعد از حملات هوایی رژیم صهیونیستی، صدای انفجارهای شدیدی از شرق شهر خان‌یونس در جنوب غزه به گوش رسید.

برخی شاهدان عینی می‌گویند این انفجارها در داخل محدوده خطر زرد، جایی که تحت اشغال  صهیونیست‌هاست، رخ داده است.

منابع پزشکی در بیمارستان‌های نوار غزه گفتند که بر اساس آخرین آمار، ۲۲ نفر از جمله زنان و کودکان در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

رژیم صهیونیستی مدعی شد به دلیل تیراندازی به سمت نظامیان صهیونیست در منطقه رفح (جنوب) از سوی رزمندگان مقاومت (که ارتباطشان با فرماندهی قطع شده است)، حملاتی را به مرکز و شمال غزه انجام داده است.

این بهانه تراشی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی بر سر پرونده و مسئله این رزمندگان و توافق بر سر خروج آن‌ها از منطقه رفح سنگ اندازی می‌کند و پیش شرط تعیین می‌کند که مورد پذیرش مقاومت نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha