• شنبه / ۵ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403080502923
  • خبرنگار : 50605

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون:

 ۱۴۰۰ نفر متقاضی احداث گلخانه در تیران و کرون هستند

 ۱۴۰۰ نفر متقاضی احداث گلخانه در تیران و کرون هستند

ایسنا/اصفهان مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون گفت: ۱۴۰۰ نفر متقاضی احداث گلخانه در این شهرستان هستند که با دریافت تسهیلات و فراهم شدن شرایط، این تعداد به مجموع گلخانه‌های منطقه افزوده می‌شود.

مهدی آرپناهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۷۰۰ واحد گلخانه در مساحتی بالغ بر ۶۰۰ هکتار در اراضی کشاورزی تیران و کرون احداث شده که عمده آن تولید فلفل دلمه‌ای است.

وی افزود: ۱۴۰۰ متقاضی احداث گلخانه نیز پروانه فعالیت گرفته‌اند و تنها منتظر دریافت تسهیلات و فراهم شدن شرایط فعالیت هستند که شمار این مراکز به ۲۱۰۰ واحد می‌رسد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون، ۷۰ هزار تن از فلفل دلمه‌ای تولید شده در این شهرستان سالانه به دیگر کشورهای قاره آسیا و حوزه خلیج‌فارس صادر می‌شود.

آرپناهی با بیان اینکه ۴۰ درصد از فلفل دلمه‌ای کشور در تیران و کرون تولید می‌شود، تصریح کرد: این شهرستان قطب تولید این محصول در استان اصفهان محسوب می‌شود و یکی از قطب‌های تولیدی کشور است.

وی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه محصولات گلخانه‌ای و صنایع وابسته کشاورزی امسال برای سومین سال در حال برگزاری است، خاطرنشان کرد: طی این سه سال فرصت‌های خوبی در نمایشگاه ایجاد شده و سرمایه‌گذاران، تولید کنندگان سموم، بذر و تأسیسات در نمایشگاه حضور دارند.

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون خاطرنشان کرد: فرصت انتقال تجربه در نمایشگاه فراهم شده و با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاهی در این دوره از نمایشگاه، بستر تبادل نظر علمی و کارشناسی نیز فراهم شده است.

آرپناهی معتقد است، چنین ظرفیتی امکان  پیشرفت کار و سرمایه‌گذاری در تیران را فراهم می‌کند و همین موضوع منجر به بهره‌گیری از تکنولوژی‌های به روز و روش‌های نوین در گلخانه‌های شهرستان شده که بهره‌وری را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه صنعت گلخانه‌ای به جز تولید محصولات کشاورزی زمینه اشتغال در شغل‌های مختلف را فراهم کرده، اظهار کرد: ۱۵ هزار نیروی انسانی در این گلخانه‌ها مشغول به فعالیت هستند و به زندگی روستایی هم رونق داده است.

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون، اضافه کرد: با راه‌اندازی مراکز بسته‌بندی و بعد از آن فراوری محصولات تولیدی در کارخانه دیگر مشاغل نیز توسعه پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha