• دوشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403080705265
  • خبرنگار : 50187

معاون استاندار کرمان:

عرضه گوشت از کشتارگاه تا سطح شهر باید رصد و کنترل شود

عرضه گوشت از کشتارگاه تا سطح شهر باید رصد و کنترل شود

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود.

امیر حسن‌زاده امروز هفتم آبان ماه در حاشیه بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان اظهار کرد: توجه به اصول بهداشتی و رعایت پروتکل‌های دامپزشکی مهمترین اصل در کشتارگاه‌هاست.

وی بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و افزود: باید دقت شود که گوشت به قیمت مصوب به‌دست مصرف‌کنندگان در کرمان برسد.

حسن‌زاده همچنین بر رصد و پایش تمام مراحل عرضه گوشت از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت و در نهایت عرضه توسط فروشگاه‌ها تاکید کرد.

وی گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha