• شنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۲۰:۱۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403081209024
  • خبرنگار : 50040

معاون رئیس جمهور:

تشکل های ایثارگری ظرفیتی بزرگ برای کمک به بنیاد شهید هستند

تشکل های ایثارگری ظرفیتی بزرگ برای کمک به بنیاد شهید هستند

ایسنا/گیلان معاون رئیس جمهور، با بیان اینکه تشکل های ایثارگری ظرفیت بسیار بزرگی برای کمک به بنیاد شهید هستند، عنوان کرد: اعتقاد داریم که تشکل ها پل مستحکمی برای ارتباط با جامعه هدف هستند.

سعید اوحدی عصر امروز، ۱۲ آبان ماه در نشست با نخبگان، فرهیختگان و تشکل های ایثارگری استان گیلان، با تاکید بر لزوم بهره مندی از ظرفیت ایثارگران نخبه و مشورت گرفتن از آنها، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای مسائل گوناگون و پیچیده است و لذا ایثارگران قابل اتکاترین مرجع برای بنیاد شهید جهت رفع مسائل جامعه هدف هستند.

وی با بیان اینکه نخبگان ایثارگر در بخش های علمی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و اجرایی سرآمد هستند، تصریح کرد: باید از ظرفیت تشکل های ایثارگری در پیشبرد امور جامعه استفاده کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر را پشتوانه علمی بنیاد و کشور دانست که بسیار ارزشمند است و گفت: در راستای برنامه هفتم، باید قوانین حوزه ایثارگری را تجمیع و اصلاح کنیم و لذا نیازمند ظرفیت های مشورتی تشکل های ایثارگری هستیم.

اوحدی با بیان اینکه تشکل های ایثارگری ظرفیت بسیار بزرگی برای کمک به بنیاد شهید هستند، عنوان کرد: اعتقاد داریم که تشکل ها پل مستحکمی برای ارتباط با جامعه هدف هستند؛ البته در کنار جامعه هدف بنیاد شهید، باید از ظرفیت تشکل های ایثارگری برای رفع مشکلات جامعه استفاده کنیم.

وی با اشاره به جانفشانی شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس، اضافه کرد: رزمندگان نخبه ما در دوران سخت دفاع مقدس که یک بحران برای کشور بود، عامل بسیاری از پیروزی ها بودند و دشمنان را شگفت زده می کردند. امروز نیز برای عبور از بحران ها نیازمند ایثارگران نخبه و فرهیخته هستیم.

معاون رئیس جمهور یکی از مشکلات ایثارگران را اشتغال دانست و اضافه کرد: فرصت خوبی در شرکت های خصوصی و مناطق آزاد ایجاد شده که برای گیلان تفاهم نامه اشتغال ۶۰۰ ایثارگر را امضا کردیم.

وی از تشکل ها خواست بر اجرای تفاهم نامه های بنیاد در استان ها نظارت کنند و گفت: قرار شده که برای ۶۰۰۰ ایثارگر در گیلان تخصیص زمین داشته باشیم و لذا کارگروه حوزه مسکن ایثارگران با حضور تشکل های ایثارگری تشکیل شود.

اوحدی با بیان اینکه درمانگاه صابرین رشت باید در خدمت جامعه هدف بنیاد باشد، متذکر شد: به دنبال تفویض اختیارات بنیاد شهید به استان ها هستیم و لذا استفاده از مشورت نخبگان ایثارگر در دستور کار است، زیرا شما در کنار ارزش ایثارگری، از ارزش علم برخوردارید که عظمت جایگاه شما را مضاعف می کند.

محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید گیلان نیز، با اشاره به آخرین اقدامات دولت چهاردهم در چهار بخش مسکن، اشتغال، معیشت و درمان ایثارگران، گفت: در گیلان ۱۳۷ هزار نفر ایثارگر داریم.

وی با بیان اینکه گلزارهای شهدای گیلان صد درصد بهسازی شده است، خاطرنشان کرد: گیلانیان به واسطه خلق حماسه ۸ دی مدال وایتمداری را از رهبر انقلاب اخذ کردند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان امنیت و اقتدار و عزت و آبروی کشور و نظام را مرهون خون شهدا دانست و اضافه کرد: هرچه داریم از شهدا و ایثارگران و خانواده های آنان است و لذا امروز که سن و سالی از جامعه هدف بنیاد گذشته، باید پیگیر رفع مشکلاتشان باشیم، زیرا ایثارگران انتظار فراتر از قانون از ما ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha