فرزاد حسنی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پدیده مهاجرت از روستا به شهر، شالوده توازن و پایداری روند توسعه به ویژه در حوزه مدیریت شهری را به چالش می کشد.
وی افزود: باید تمام راهکارهای بازدارنده پدیده مهاجرت و بسته های تشویقی تثبیت سکونت در روستا و جهش مهاجرت معکوس را به کار گیریم تا تعادل و توازن در روند توسعه تثبیت شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان، بیان کرد: دولت چهاردهم با درک اهمیت نقش روستا در سرنوشت کشور، تقویت زیرساخت های عمرانی و رفاهی روستاها را در اولویت برنامه های خویش قرار داد و دکتر لهونی استاندار کردستان با پیروی از این رویکرد دولت، توسعه روستایی را در صدر توزیع منابع مدیریت ارشد استان قرار داده است.
وی اعلام کرد: در مدت سه ماه از عمر دولت چهاردهم، هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال قرارداد راه روستایی منعقد شده است.
حسنی بیان کرد: امسال در حوزه بهسازی و آسفالت راه روستایی، ۳۲ پروژه در ۵۱ روستا اجرا شد که در نتیجه ۶ هزار و ۵۳۶ خانوار از مزایا و خدمات این پروژه ها بهره مند شدند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان خاطرنشان کرد: پروژههای بهسازی و آسفالت بخشی از راه های روستایی قلعه گاه،مره دره، کانی سی مراد، اوریه، تازه آباد، سراب، زاغه، سرخه جوب، سراب سوره، گرگانه، صادق آباد، جبرائیل، کلوچه،کهریز، چغور قشلاق، کهیل سید حسین مهمترین پروژه های اجرا شده هستند.
وی در ادامه از اجرای ۸۰ کیلومتر آسفالت راه روستایی با ۶ هزارو ۶۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در دولت چهاردهم خبر داد.
انتهای پیام
نظرات