• شنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403081913620
  • خبرنگار : 50037

استاندار همدان:

مدیریت علمی و برنامه محور برای ارتقا رفاه عمومی جامعه ضروری است

مدیریت علمی و برنامه محور برای ارتقا رفاه عمومی جامعه ضروری است

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: برای اینکه سطح رفاه عمومی مردم و جامعه را ارتقا دهیم و مردم دسترسی آسان به خدمات مورد نیاز خود درسته باشند مدیریت علمی و برنامه محور در این مسیر ضروری است.

حمید ملانوری‌شمسی شنبه ۱۹ آبان در شورای سیاستگذاری هفته پژوهش، اظهار کرد: نوع نگاه نسبت به مسائل مدیریتی ما را گرفتار روزمرگی کرده و نتوانسته مسائل ما را اساساً حل کند و دائماً مسائل اساسی باقی مانده و ما را در مسیر مدیریت گرفتار کرده که این امر موجب هدر رفت منابع شده و روند پیشرفت کار را کند کرده است.

وی با تاکید بر اینکه باید هر برنامه‌ای متکی بر علم و منطقی باشد، افزود: برای داشتن برنامه علمی نیاز به انجام  پژوهش و تحقیقات در رابطه با موضوع مورد نظر توسط کارشناس و متخصص این امر خواهد بود.

ملانوری همچنین با تاکید بر تمرکز مسائل استان بر بحث انجام هر برنامه‌ای بر اساس پژوهش، تحقیق و فناوری و اقدامات پژوهش محور، تصریح کرد: امروز اشتغال، اقتصاد و حل مشکل بیکاری، بحران آب، آسیب‌های اجتماعی از جمله مسائل استان بوده که با کارهای مطالعاتی دقیق بر اساس ظرفیت استان این مشکلات را باید حل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در استان همدان ظرفیت‌های مهم انسانی بسیار خوبی داریم که استفاده از ظرفیت این نیروهای انسانی متکی بر برنامه‌های پژوهشی و مطالعاتی از نقش موثری در حل مشکلات مختلف استان برخوردار خواهد بود.

ملانوری با بیان اینکه هفته پژوهش باید به ما کمک کند تا بتوانیم یک دوره جدید و پژوهش خلاقانه را شروع کنیم، یادآور شد: مناسبت‌های مختلف برای آن است که یک‌ گام جدید برداریم و از  گرفتاری در روزمرگی ها عبور کنیم.

وی ادامه داد: باید دانش‌آموزان و دانشجویان که در هر برنامه و یا جشنواره ای شرکت می‌کنند، دیده شوند چرا که دیده شدن نسل جوان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و از مهاجرت آنان جلوگیری می‌کند.

ملانوری با تاکید بر همکاری دستگاه‌ها با دانشجویان در رابطه با پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویی و ارائه اطلاعات مورد نیاز به آنان، افزود: پایان‌نامه‌های دانشجویی که بتواند مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده که  نیاز است در رفع این مشکلات اطلاعات و آمار دقیق توسط دستگاه‌ها به دانشجو داده شود و با دانشجو همکاری لازم انجام بگیرد.

ترویج فرهنگ پژوهش، ترغیب نسل جوان به پژوهش، فرهنگ سازی در تولید بیشتر پژوهش‌های علمی و فناورانه، تجاری سازی پژوهش‌ها از دیگر مواردی بود که در این جلسه استاندار همدان نسبت به آن تاکید کرد و گفت: در بحث کنگره‌ها و جشنواره‌ها و نوع استانی و بین‌المللی آن باید سطح این کنگره و همایش‌ها به تناسب آنچه که عرضه می‌کنیم برنامه‌ریزی شود و حتماً دارای خروجی و تاثیرگذار باشد.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه هفته پژوهش ۱۲ تا ۱۳ آذرماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha