• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404081207269
  • خبرنگار : 71552

مهمات مشکل همیشگی تیراندازان/ سلطانی: باید فکر اساسی شود

مهمات مشکل همیشگی تیراندازان/ سلطانی: باید فکر اساسی شود
عکس آرشیوی است

سرمربی تیم ملی تپانچه گفت: متاسفانه همچنان مشکل فشنگ داریم و باید فکر اساسی برای مهمات شود. 

به گزارش ایسنا، مریم سلطانی، سرمربی تیم ملی تپانچه ایران، در جمع خبرنگاران درباره شرایط ملی‌پوشان قبل از اعزام به مسابقات جهانی مصر، درباره کم‌وکاستی‌های موجود در اردو اظهار کرد: فدراسیون تمام تلاش خود را کرده که بهترین‌ها هم از نظر تجهیزات و هم از نظر اردوها برای ورزشکاران رقم بخورد. تمرینات پیوسته بوده و اصلاً قطع نشده است اما متاسفانه ما همچنان مشکل فشنگ داریم و با کمبود فشنگ مواجه هستیم که به خاطر وضعیت تحریم‌هاست.

او گفت: باید فکر اساسی در مورد مهمات شود؛ مخصوص ورزشکاری مثل هانیه رستمیان که رنک شش جهان را دارد و در رشته خفیف تیر می‌زند. او باید از نظر مهمات همیشه در سطح بالایی باشد.

سلطانی افزود: تیم ملی تپانچه از آبان پارسال در اردو حضور دارد. اولین اردو بعد از المپیک شروع شد و تا الان ادامه دارد. به خاطر اردوهایی که داشتیم سطح تمرینات به حد خوبی رسیده است. خدا را شکر که رکوردها به حد قابل قبولی رسیده و حتی در مسابقه لیگ قبلی ما چهار رکورد بالای ۸۰ داشتیم که بی‌سابقه است. تمام تلاش‌مان را کردیم که تیم به سطح فنی خوبی برسد و انشاءالله که تیراندازان بهترین خودشان را نشان بدهند.

سلطانی درباره اینکه تیم ملی خوبی در اختیار دارد،گفت: هر ورزشکاری که در اردوست تمام تلاش خود را می‌کند که بهترین عملکردش را در مسابقات نشان دهد. ما هم توکل‌مان به خداست و سعی کردیم که تمرین‌ها را به گونه‌ای بچینیم که بچه‌ها بتوانند به بهترین نحو در مسابقات قهرمانی جهان ظاهر شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha