صالح محمدی امروز، ۲۰ آبان ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج، اظهار کرد: سطح زیر کشت مرکبات در استان ۱۱ هزار و ۳۱۰.۷ هکتار است.
وی از پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تنی مرکبات در سال جاری خبر داد و افزود: از این میزان تولید، ۹۰ درصد مرکبات استان مربوط به محصول پرتقال بوده که بیشترین ارقام از نوع بومی(محلی)، خونی، تامسون و... است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان حدود پنج درصد از محصول تولیدی مرکبات استان را نارنگی و پنج درصد مابقی را سایر ارقام مرکبات شامل نارنج و لیمو و گریپ فروت و دارابی و بالنگ و... دانست و گفت: گیلان رتبه پنجم تولید مرکبات در کشور را داراست.
محمدی رودسر، املش و لنگرود را عمده ترین شهرستان های تولیدکننده مرکبات دانست و عنوان کرد: بالغ بر ۲۶ هزار خانوار در استان بهره بردار باغات مرکبات هستند.
وی زمان برداشت محصول نارنگی را از اواسط آبان ماه و محصول پرتقال را از اوایل آذرماه تا اوایل بهمن ماه دانست و بیان کرد: سطح زیر کشت نارنگی در استان ۶۶۵ هکتار بوده و برداشت ۷۸۵۰ تنی در سال جاری با ارزش اقتصادی ۱۵۷۰ میلیارد ریالی پیش بینی می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان سطح زیر کشت نارنج را نیز ۶۲۵ هکتار دانست و ادامه داد: برداشت ۷۱۰۰ تنی نارنج با ارزش اقتصادی ۵۶۸ میلیارد ریال مورد انتظار است.
وی اضافه کرد: تعداد دو واحد فرآوری مرکبات در استان با ظرفیت ۵۸ هزار تن در شهرستان رودسر فعال بوده و به تولید کنسانتره و اسانس و روغن مرکبات و... مشغول است.
انتهای پیام
نظرات