سیدعلیرضا موسوینژاد امروز یکشنبه ۲۰ آبان در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: با همافزایی دستگاههای اجرایی، افراد حقیقی و حقوقی، پروژه مهر به خوبی در استان اجرایی شد و برنامهای تحت عنوان «به افق مدرسه» با همکاری صدا و سیما آغاز شده که تا پایان سال تحصیلی جاری ادامه دارد.
وی افزود: ۱۴۰۷ دانشآموز استثنایی در استان مشغول تحصیل هستند که ۹ میلیارد تومان هزینه ایاب و ذهاب آنها پیش بینی شده که باید تأمین شود. سازمان آموزش و پرورش استثنایی ۵ میلیارد تومانی برای هزینه ایاب و ذهاب کمک کرده است و ۴ میلیارد تومان دیگر کسری بودجه داریم که باید توسط بهزیستی و شهرداریها تامین شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: ۲ میلیارد و ۷۰۰ هزار تومان برای برنامه امنسازی نرمافزاری مدارس و اداره کل آموزش و پرورش و مقابله با حملات سایبری نیاز است.
به گفته وی امضای تفاهمنامه ساخت ۲۷ مدرسه در سایتهای نهضت ملی مسکن از مصوبات قبلی شورای آموزش و پرورش استان است که پیگیریهای لازم برای احداث ۱۲ مدرسه از سطوح ملی انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی متذکر شد: ۴۳ پروژه آموزشی و ورزشی شامل مدرسه، سالن تمرین، نمازخانه و ۱۱۲ کلاس استان آماده افتتاح است که با بهرهبرداری از این پروژهها ۱۷ هزار و ۲۰۰ مترمربع به فضاهای آموزش و پرورش استان افزوده میشود.
وی خاطرنشان کرد: افتتاح این پروژهها با حضور خیران مدرسهساز برنامهریزی شده که به تناوب در طول سال به بهرهبرداری خواهند رسید و افتتاح پروژههای شهرستان بیرجند هم با حضور وزیر آموزش و پرورش در حال برنامهریزی است.
جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی نیز با تأکید بر ضرورت وجود نگاه تعاملی و تیمی در بین دستگاهها و مجموعه مختلف اظهار کرد: آموزش و پرورش یک دستگاه بسیار استثنایی و خاص و تأثیرگذار بر موضوعات مختلف است لذا باید بیشتر نگاه تعاملی و تیمی به این نهاد داشته باشیم.
وی با اشاره به سرنوشتساز بودن آموزش و پرورش که آینده کشور را رقم میزند، افزود: نگاه نظام جمهوری اسلامی به آموزش و پرورش ویژه و خاص است و در استان نیز این دیدگاه پررنگ بوده که امیدواریم روند تعاملی ادامه داشته باشد.
استاندار ادامه داد: ۴ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع استانی برای خرید اتوماسیون اداری و ایمنسازی سیستمهای نرمافزاری مدارس و هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان به آموزش و پرورش اختصاص خواهد یافت.
قناعت با اشاره به وسعت زیاد و تراکم پایین جمعیت در استان، متذکر شد: باید در خصوص اختصاص منابع ملی برای هزینه ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی بین استانهای محروم و کمبرخوردار از سطوح ملی تفاوت قائل شوند و به مناطق کمبرخوردار نگاه ویژهتری داشته باشند که این موضوع نیاز به مکاتبه و رایزنی مدیران استانی هم دارد.
وی با تأکید بر لزوم پیشگیری از حوادث ناگوار در بین جمعیت دانشآموزی، تصریح کرد: بازدیدها از بوفههای مدارس باید سختگیرانه باشد و بر فروش مواد غذایی و اقلام خوراکی در محیط مدرسه نظارت بیشتری صورت گیرد.
استاندار در پایان به حادثه معدن طبس در روز اول مهر امسال اشاره کرد و افزود: این حادثه تلخ ۴۹ فوتی در صحنه داشت اما با حضور میدانی قوی توانستیم در طول ۸۰ ساعت حادثه را مدیریت کنیم که به اذعان مسئولان کشوری وحدت رویهای بیبدیل بود.
انتهای پیام
نظرات