• دوشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403082115451
  • خبرنگار : 50212

کسب مهارت‌های شغلی، سدی در مقابل بازگشت زندانیان به زندان

کسب مهارت‌های شغلی، سدی در مقابل بازگشت زندانیان به زندان

ایسنا/مرکزی مدیر نمایندگی بنیاد تعاون زندانیان در استان مرکزی گفت: افزون بر ۸۰ درصد زندانیانی که در دوران تحمل حبس، مهارت می آموزند پس از آزادی از زندان به دنبال زندگی شرافتمندانه با اشتغال در جامعه بوده و به زندان برنمی‌گردند.

علیرضا سربندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ماموریت بنیاد تعاون زندانیان اشتغال و حرفه آموزی زندانیان و توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه آنان به جامعه و خانواده است.

وی افزود: بنیاد تعاون زمینه اشتغال را در داخل و بیرون زندان برای زندانیان ایجاد می‌کند و برای زندانیان رای باز در مراکز صنعتی و خدماتی خارج از زندان با حقوق مکفی، اشتغال ایجاد می‌کند. برخورداری از بیمه حوادث، معاینات شغلی و ... از جمله خدماتی است که برای زندانیان انجام می شود تا در شرایط ایمن و سالم بکار گرفته شوند.

وی افزود: فعالیت های اشتغال و حرفه آموزی با رویکرد و محوریت ایجاد مهارت پیگیری می‌شود و تلاش شده از مشاغلی که جنبه یدی دارد خارج شده و به سمت اشتغال مولد حرکت کنیم. کار در صنایع مبلمان، فلزی، قالی بافی، خیاطی و ... از جمله مشاغلی است که در استان برای زندانیان فراهم و موجب درآمدزایی و کسب مهارت در جامعه هدف شده است.

سربندی گفت: خوشبختانه تعداد زیادی از زندانیانی که برای اشتغال به مراکز تولیدی معرفی شدند به دلیل فراگیری مهارت‌های لازم پس از طی دوران محکومیت و آزادی از زندان در همان واحد تولیدی بکار گرفته شده اند.

وی بیان کرد: براساس یافته هایی که بنیاد تعاون از مراکز سراسر کشور استخراج کرده است، آمار بازگشت مجدد زندانیان به زندان بین افرادی که در دوره‌های مهارت آموزی شرکت می‌کنند نسبت به افرادی که به هر دلیل مشارکت نداشتند یک پنجم است یعنی افزون بر ۸۰ درصد افرادی که مهارت آموخته و فرصت اشتغال برای آنها فراهم شده پس از آزادی از زندان به دنبال زندگی شرافتمندانه با اشتغال در جامعه بوده و به زندان برنمی‌گردند.

مدیر نمایندگی بنیاد تعاون زندانیان در استان مرکزی گفت: علاوه بر معرفی زندانیان رای باز به مراکز خدماتی و صنعتی، امکان فعالیت‌هایی نظیر کشاورزی، دامداری، پرورش نهال و ... در مجتمع‌های وابسته به بنیاد فراهم شده است تا علاوه بر مهارت آموزی، برای زندانیان اشتغال مناسب نیز ایجاد شود که علاوه بر مجتمع هایی در ساوه، اراک و زرندیه در این حوزه فعالیت دارند.

وی همچنین ارائه خدمات فروشگاهی را از دیگر خدمات بنیاد تعاون به زندانیان در دوران محکومیت برشمرد و گفت: معتقدیم زندانی باید غیر از محکومیتی که قانون برای او در نظر گرفته دچار محرومیت دیگری نشود. یک زندانی حق دارد به تمامی نیازهای خود در طول محکومیت دسترسی داشته باشد. ارائه خدمات فروشگاهی با قیمت عادلانه موجب تامین نیازهای یک زندانی می شود به عبارتی علاوه بر درآمدزایی حاصل از ایجاد اشتغال و مهارت آموزی، فضاهای فروشگاهی برای خرید مایحتاج روزانه برای فراهم شده تا دچار محرومیت مضاعف نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha